Броени дни преди края на 2019 година, Volkswagen потвърди, че

...
Броени дни преди края на 2019 година, Volkswagen потвърди, че
Коментари Харесай

Първият електрически SUV на Volkswagen идва догодина

Броени дни преди края на 2019 година, Volkswagen удостовери, че с изключение на на първите доставки на първия представител на напълно новото електрическо семейство модели ID.- ID.3, ще станем очевидци и на началото на производството на напълно новия и първи за марката електрически SUV автомобил.

Електрическият SUV модел на Volkswagen беше обявен през 2017 година под формата на футуристичната концептуална разработка ID. CROZZ, показана за първи път по време на интернационалното ревю в Шанхай.

С обща мощ от 306 конски сили и оптималната скорост на придвижване, електрическият автомобил на марката е в положение да предложи самостоятелен пробег от до 500 километра, а при съществуване на апаратура за бърз заряд, батерията му може да бъде презаредена до 80% за към 30 минути.

Успоредно с това изказване, от Volkswagen потвърдиха за следващ път своята отдаденост на концепцията за електрификацията на портфолиото си, като оповестиха, че марката чака осъществените представители на новото семейство ID. да доближат 1.5 милиона единици пред 2025 година.

Серийното произвеждане на пионера на марката Volkswagen - ID.3, стартира при започване на ноември тази година. Електромобилът се предлага в три съществени версии, според от потенциала на интегрираната на борда батерия.

Базовата трансформация на електрическия автомобил ще бъде оборудвана с батериен блок с приложим потенциал от 45 kWh, което ще бъде задоволително за изминаването на до 330 километра.

От компанията дават обещание, че тук стартовата цена ще бъде под 30 000 евро. Следващата стъпка в модификационната гама на ID.3 е версия с 58 kWh батерия и пробег от до 420 километра, а третата е със 77 kWh и пробег от до 550 километра.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР