Броени дни остават до новия месец юли и вече сме

...
Броени дни остават до новия месец юли и вече сме
Коментари Харесай

Тези 4 зодии ще скачат от радост през юли

Броени дни остават до новия месец юли и към този момент сме доста нетърпеливи да разберем какво ни следва в астрологичен проект. Някои от зодиите ще се радват на приказен интервал. Кои са те споделя уеб сайтът Az-jenata.bg.

Телец
-->
През този месец ще сте на гребена на вълната, скъпи Телци. Ще поддържате връзка с лекост и това ще ви оказва помощ както в професионален проект, по този начин и в персонален аспект. Възможно е да създадете нови другарства, да се запознаете с завладяващи хора. Възползвайте се от тези контакти и извлечете най-полезното за вас. Ще сте обградени от хора с висок разсъдък, от които можете да научите доста, стига да пожелаете.

За някои представители на зодията е допустимо да пожелаят да задълбочат своите знания в дадена област, да запишат някаква степен на обучение или пък нов курс за спомагателна подготовка. Знанието ще е основната дума за вас през този месец.

Необвързаните Телци може би ще се окажат в полезрението на човек от другия пол, който ще прояви плевел интерес към тях. Неангажиращи връзки и флиртове не са изключени през този интервал. Насладете им се, дано ви заредят с позитивна сила.

Възможни са пътувания към края на месеца, които ще ви зарадват с вълнуващи страсти.

Рак

През този интервал всичко ще се случва, както вие желаете, скъпи Раци. В професионален проект нещата ще се подреждат по ваше убеждение и съвсем без проблеми. Очакват ви нови планове, които ще изискват вашето внимание и отдаденост. Не подценявайте нищо в работния развой и резултатите няма да закъснеят. Ако има планове, които сте почнали предните месеци и дълго време сте чакали за техния напредък, през този месец може би ще се развият по-бързо.

За някои представители на зодията е допустимо да има покачване и нарастване на приходите. Показвайте самоуверено своя капацитет, не се тормозете да изпъкнете пред другите с достиженията си.

В любовен аспект връзките ви ще са по-скоро спокойни, само че е значимо да внимавате какви думи употребявате и в какъв миг ги казвате, с цел да не се получат недоразумения, за които след това да съжалявате. Бъдете прецизни в подбора на думите си и се владейте. Ако съумеете да го извършите, страстите ще са напълно положителни през месеца.

Лъв

През юли най-сетне ще се почувствате по този начин, като че ли вашето време е настъпило, благи Лъвове. Ако предните месеци настроението ви е било по-скоро тъмно, то този интервал е минал. Сега ви предстоят вълнуващи прекарвания, които вие изцяло заслужавате!

Едно от първите неща, които ще ви накарат да се усмихнете е финансовото ви състояние. Прогнозата е да постигнете положителни резултати в веществен проект. Възможно е да получите приходи от от дълго време направена инвестиция, да ви върнат пари, които сте не запомнили, че сте дали или пък да получите покачване на заплатата. Каквото и да е, пари няма да ви липсват този месец.

През юли ще имате доста триумфи, стига да се вслушвате в интуицията си и да не я заглушавате. Тя ще ви подсказва за верните решения, които би трябвало да вземете, било то в работата или в персоналния живот.

И като казахме персонален живот, дано повдигнем завесата на любовните каузи. А те ще са в подем за вас. Възможна е поява на нова обич на хоризонта. Необвързаните представители на зодията ще се насладят на сладка, сантиментална тръпка.

Ангажираните Лъвове също ще се усещат добре в компанията на колегата си, само че с цел да извършите връзката си още по-хармонична, можете да помислите за някоя приятна изненада за половинката си. Или най-малко да отделите малко повече време за вас двамата, без никой различен в близост. Ако имате деца, това е задоволително сантиментално – просто да сте уединено.

Риби

Ако предните месеци сте работили върху себе си, скъпи Риби, върху професионалното си развиване, личностното израстване и ментално здраве, то в този момент настава интервалът да берете плодовете на тези свои старания.

Очаква ви слънчев месец, в който ще се чувствате щастливи и задоволени от добре свършената работа през последните седмици и даже месеци. Насладете се на този месец, заслужавате го. Ако забележите в обкръжението си персони, които ви въздействат отрицателно, пробват се да разрушат чувството ви за благополучие и удовлетворение, направете всичко допустимо да се лишите от наличието им, без да чувствате каквато и да е виновност.

Вслушвайте се в интуицията си, тя ще ви помогне да избегнете вероятни проблеми и недоразумения в този интервал.

Оптимистичното ви въодушевление ще се придвижи от професионалната сфера в персоналната, като ви чакат доста сантиментални и вълнуващи страсти. Насладете им се и изживейте един прелестен летен месец!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР