Броени дни ни делят от официалното начало на новия тенис

...
Броени дни ни делят от официалното начало на новия тенис
Коментари Харесай

Гоф се надява да продължи с успехите и през 2023 година

Броени дни ни разделят от формалното начало на новия тенис сезон. Всичко ще стартира на 29 декември, когато ще започва United cup. Напълно новата конкуренция се чака с голям интерес от тенис почитателите по света, а в Австралия ще забележим редица топ имена, които ще се борят за купата, доста точки и пари.

Тези, които обаче няма да вземат присъединяване в напълно новия шампионат, от началото на януари ще стартират със своите професионални задължения и ще вземат участие в подготвителните съревнования преди Откритото състезание на Австралия.

Кори Гоф към този момент разгласи къде ще започва сезона си. 18-годишната тийнейджърка се надява на една чудесна 2023 година, като тя ще открие своята акция в Оукланд. Американката е сложена под номер 1 в главната скица, а шампионатът в Нова Зеландия ще се организира сред 2 и 8 януари.

Със сигурност детето-чудо на американския тенис разпорежда доста очаквания за едно ужасно показване през 2023 година, като през миналия сезон тя доближи до край на Ролан Гарос, за първи път проби и в топ 10 на международния хайлайф, а и не на последно място, взе присъединяване във финалния шампионат на 8-те най-хубави, където обаче не съумя да реализира нищо значимо.

Очакванията към Гоф не престават да са огромни отстрана на почитатели и експерти, а самата тя към този момент изрази високи упоритости да приключи 2023 в топ 3 на света.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР