Броени часове ни делят от настъпването на Новата 2021 година.

...
Броени часове ни делят от настъпването на Новата 2021 година.
Коментари Харесай

Паргов: Да изпратим необичайната 2020 г. смирени

Броени часове ни разделят от настъпването на Новата 2021 година. По това време нормално вършим равносметка на свършеното през изтеклите 12 месеца. А те за всички ни бяха необикновени. Бяха същинско предизвикателство, бяха битка, вътрешна смяна, преосмисляне, беше мъчно време. Беше време за приучване, за характери, за справяне с тежки обстановки. Съдба! Така ръководителят на Българска социалистическа партия – София Калоян Паргов заключи случилото се през миналата 2020 година.

Той прикани все пак, да изпратим тази толкоз необикновена година смирени и с признателност. „ И за положителното, и за неприятното през нея. Доброто ни оказа помощ през днешния ден да сме тук и с вяра в сърцата да чакаме настъпването на Новата година. Предизвикателствата, които преживяхме и преодоляхме, бяха уроци. Вярвам, че сме ги научили тези сложни уроци “, смята Паргов.

Според него през 2021 година ни предстоят доста изпити, на които ще би трябвало да покажем с какво сме надградили през последните 12 месеца.

„ Няма място за оттегляне, нито за мрачни мисли. Надеждата е огромен мотиватор. А вярата ни дава силата. Когато сме здрави, когато околните ни са край нас и имаме правилни другари, нищо не може да ни се опре “, убеден е водачът на столичните социалисти.

„ Затова довечера да посрещнем Новата 2021 година с близки, с другари, с усмивка, с отворени сърца и с гостоприемното „ Добре пристигнала! “, пожела Калоян Паргов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР