Бритни Спиърс предизвика безпокойство сред феновете, след като беше ранена

...
Бритни Спиърс предизвика безпокойство сред феновете, след като беше ранена
Коментари Харесай

Бритни Спиърс намеква за сърцераздирателната истинска причина за инцидента в хотела на фона на нови страхове за певицата

Бритни Спиърс провокира безпокойствие измежду почитателите, откакто беше ранена при избухлива борба, като певицата в този момент споделя загадъчна обява за „ разрушени фантазии “.

42-годишният мъж беше в хотел Chateau Marmont в Лос Анджелис по-рано тази седмица, когато беше извикана кола за спешна помощ след известия, че Бритни е била ранена при сборичкване. Беше забелязана по какъв начин е ескортирана от хотела боса с разрошена коса.

Бритни упрекна майка си Лин Спиърс, че е забъркана, и от този момент отиде в Instagram, с цел да показа известие с почитатели. „ Никога не губете сън поради хора, които са разрушили фантазиите ви – Бритни Спиърс “, написа тя на розов декор. Публикацията идва, откакто сестра й Джейми Лин Спиърс наподобява се заяде с хитмейкъра на Toxic.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати отидете на The Mirror US.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Бритни Спиърс наруши мълчанието си и се съблече, с цел да танцува на фона на притеснителни апели за „ консерваторство “

Вземайки поради своята...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР