Британците бяха предупредени да очакват нещо съвсем различно“ тази седмица,

...
Британците бяха предупредени да очакват нещо съвсем различно“ тази седмица,
Коментари Харесай

Сняг в Обединеното кралство: Метеорологичната служба предупреждава за „нещо съвсем различно“, когато арктическите ветрове взривят Обединеното кралство

Британците бяха предизвестени да чакат „ нещо напълно друго “ тази седмица, преди арктическите ветрове да причинят спад на температурите.

Метеорологът от Метеорологичната работа Ейдън Макгайвърн разгласи, че елементи от Обединеното кралство ще бъдат подложени на високо налягане, което нормално води до постоянни метеорологични условия. Той сподели добре пристигналите вести като част от прогнозата за седмицата напред, само че акцентира, че хората ще замръзнат още повече от идната седмица.

Това се случва, откакто елементи от Обединеното кралство бяха затрупани от сняг в понеделник, като региони чак на юг и елементи от Лондон и Югоизток претърпяха сняг. Жълто предизвестие за лед също беше издадено в Южна Англия и Южен Уелс, което беше в действие до 3 сутринта през днешния ден (9 януари).

Макгайвърн се базира на мразовитите условия за през днешния ден и сподели, че има леден въздух на място и " може би към сантиметър сняг на едно или две места на юг и югозапад. " Освен това той акцентира по какъв начин температурите ще бъда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР