Британското правителството смята, че се наблюдава подобрение по бензиностанциите, докато

...
Британското правителството смята, че се наблюдава подобрение по бензиностанциите, докато
Коментари Харесай

Джонсън вижда обнадеждаващи сигнали по кризата с гориво в бензиностанциите

Британското държавното управление счита, че се следи усъвършенстване по бензиностанциите, до момента в който военни водачи на цистерни се чака да стартират да карат гориво тази седмица, само че от самия петролен отрасъл не са оптимисти за бързо излизане от рецесията.

Премиерът Борис Джонсън съобщи, че сигналите са обнадеждаващи, има усъвършенстване и не се постановат специфични ограничения, с цел да се подсигурява предпочитано зареждане с гориво на основните служащи.

Правителството твърди, че 16% от бензиностанциите към този момент са изцяло заредени с гориво спрямо 10% през уикенда, когато бяха най-големите опашки.

Джеймс Спенсър, шеф на Portland Fuel – един от доставчиците на гориво, съобщи за Скай нюз, че от логистична гледна точна най-лошото към този момент е минало.

Източник от „ Бритиш петролиъм “ обаче е представен от вестник „ Таймс “, че проблемите могат да продължат със седмици даже хората да престанат под паника да зареждат, тъй като е належащо време за цялостното доставяне на самите бензиностанции.

Стив Макнамара, общоприет секретар на Асоциацията на лицензираните таксиметрови водачи съобщи пред Би Би Си, че назад на това, което споделя Борис Джонсън „ обстановката не се усъвършенства “. Той означи, че близо 30% от членовете на асоциацията не са работили във вторник, тъй като не са могли да заредят с гориво.

„ Няма усъвършенстване и опашките пред бензиностанциите, в случай че намерите някоя отворена, не понижават “, сподели Макнамара.

Агенция Ройтерс заяви, че дълги опашки е имало тази заран в Северен Лондон и по бензиностанциите на околовръстния път на столицата.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР