Британското правителство разработва мерки срещу Русия и Китай. Министрите трябва

...
Британското правителство разработва мерки срещу Русия и Китай. Министрите трябва
Коментари Харесай

Британското правителство разработва мерки срещу Русия и Китай

Британското държавно управление създава ограничения против Русия и Китай. Министрите би трябвало да стартират филтриране на публичния живот и да спре прилива на "червени пари " от Русия и Китай, които се въртят през Народното събрание, както и за лобирането и Лондонското Сити, оповестява "Таймс ".

В двупосочна офанзива върху това, което някои назовават "Новата студена война ", държавното управление поддържа смяната в разпоредбите на Камарата на лордовете, с цел да принуди сътрудниците да заявяват цялостния размер на техните съветски и китайски бизнес ползи.

Министрите също по този начин имат намерение да вкарат закон за шпионажа, с цел да се отстранен непознати шпиони, работещи за банки и други компании във Англия.

Създадено е законодателство, което улеснява извеждането на непознати разследващи чиновници от страната, даже и в случай че те са тук с законни визи.

Законодателството към този момент е направено, с цел да се улесни процесът на експулсиране на непознати разузнавачи от страната, даже в случай че те са законно в Обединеното кралство, оповестява ТАСС.

Източници на вестници в региона на сигурността демонстрират, че в Обединеното кралство работят повече чиновници от задграничното разузнаване, в сравнение с в разгара на Студената война.

Сред идните ограничения са и проекти за експулсиране на чиновници на китайската корпорация Huawei, които вземат участие в основаването на английската мобилна връзка от пето потомство - 5G, в случай че се окаже, че работят за Китай.

Бен Уолъс, заместник-началник на английското вътрешно министерство на сигурността, в изявление за The Sunday Times, показва мнението, че смяната на парламентарните правила ще обезпечи "прозрачност на политическата система ", която оказва помощ за отбрана на английската народна власт от "хибридни офанзиви " на враждебни страни.

Така той разяснява следствие, което сподели, че седем членове на Камарата на лордовете са разпознати с бизнес връзки с Русия, а някои вършат обществени изказвания в поддръжка на Москва.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР