Британското правителство обяви, че ще позволи на обитателите на домовете

...
Британското правителство обяви, че ще позволи на обитателите на домовете
Коментари Харесай

Смекчават ограниченията за посещенията в домовете за възрастни в Англия

Британското държавно управление разгласи, че ще разреши на жителите на домовете за възрастни в Англия по двама гости по-късно този месец. Това ще даде опция на някои баби и дядовци са се срещнат със своите внуци за първи път, съобщи Ройтерс. 

" Особено съм удовлетворен от разрешението жителите да имат повече гости, в това число внуците им, след изолацията и паниката, която толкоз доста хора изпитаха през миналата година ", съобщи министър председателят Борис Джонсън. 

За да спре разпространяването на COVID-19 в старческите домове, които бяха тежко наранени при започване на пандемията предходната година, държавното управление наложи непоколебим локдаун, който стартира през януари. Миналия месец ограниченията бяха разхлабени, като на всеки жител беше позволен по един клиент вътре в дома, а от 12 април ще им разрешат по двама, предава Българска телеграфна агенция. 

Родители ще могат да довеждат бебета и дребни деца, което ще значи, че някои от жителите на домовете едвам в този момент ще се срещнат с най-новите членове на семейството. Посетителите ще би трябвало да носят персонални защитни средства и да показват негативен тест за коронавирус. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР