Сашко е свалил часовника си, чрез който е можел да

...
Сашко е свалил часовника си, чрез който е можел да
Коментари Харесай

Повторно изгубен: Сашко е свалил часовника, чрез който е можел да бъде открит

Сашко е свалил часовника си , посредством който е можел да бъде открит, както и връхната си дреха. Това сподели в предаването „ Тази неделя “ Красимир Димитров от Дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “ към Следствен отдел към окръжна прокуратура.

Полиция, жандармерия, както и екипи на Аварийна помощ към Столична община са взели участие в издирването

„ При приемането на сигнал на телефон 112 в 17:45 часа нашият действен дежурен активизира три екипа, които дойдоха на мястото за минути. Беше основана организация от Осмо районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи, под управлението на офицер Николов “, изясни Красимир Димитров.

Станало ясно, че чиновник на столичното общинско дружество „ Гори и земи “ е видял Сашко в региона на Лозенския манастир, подал е сигнал на 112 и е тръгнал по следите му. Така се е стигнало до бързото разкриване на детето.

 Времето в неделя: Краткотрайни превалявания, температури до 26° 2 мин. Времето в неделя: Краткотрайни превалявания, температури до 26°  Зеленски за успеха на Усик над Фюри: Украинците удариха крепко (ВИДЕО) 3 мин. Зеленски за успеха на Усик над Фюри: Украинците удариха крепко (ВИДЕО)  Сашко от Перник бе загубен още веднъж (СНИМКА) 3 мин. Сашко от Перник бе загубен още веднъж (СНИМКА)  bTV Репортерите: Вдъхновители на фантазии 9 мин. bTV Репортерите: Вдъхновители на фантазии  Рекорди в растежа на възнагражденията: Средната заплата в София надвиши 3000 лева 3 мин. Рекорди в растежа на възнагражденията: Средната заплата в София надвиши 3000 лева  След спецакция: Служители на проверявана компания настояват, че са бити от служители на реда 2 мин. След спецакция: Служители на проверявана компания настояват, че са бити от служители на реда  Времето в неделя: Краткотрайни превалявания, температури до 26° 2 мин. Времето в неделя: Краткотрайни превалявания, температури до 26°  Зеленски за успеха на Усик над Фюри: Украинците удариха крепко (ВИДЕО) 3 мин. Зеленски за успеха на Усик над Фюри: Украинците удариха крепко (ВИДЕО)  Сашко от Перник бе загубен още веднъж (СНИМКА) 3 мин. Сашко от Перник бе загубен още веднъж (СНИМКА)  bTV Репортерите: Вдъхновители на фантазии 9 мин. bTV Репортерите: Вдъхновители на фантазии  Рекорди в растежа на възнагражденията: Средната заплата в София надвиши 3000 лева 3 мин. Рекорди в растежа на възнагражденията: Средната заплата в София надвиши 3000 лева  След спецакция: Служители на проверявана компания настояват, че са бити от служители на реда 2 мин. След спецакция: Служители на проверявана компания настояват, че са бити от служители на реда

Припомняме, че Сашко от Перник се изгуби през 2022 година за девет дни в гората и беше търсен от десетки служители на реда и доброволци.

„ Тук е значимо да се каже, че беше основана съвършена организация, като беше известена незабавно и Планинската избавителна работа “, сподели още Красимир Димитров и добави, че добре познава бащата на момчето, тъй като е взел участие в издирването му през 2022 година

В свободното си време обича да плува, да рисува и да кара колело

„ Качихме бащата на Сашко – Александър Цветанов, в наш автомобил и дружно с още двама сътрудници тръгнахме към място, където детето се е изгубило. Той ни сподели, че дружно са се разхождали , само че когато са стигнали до колата си, Сашко тръгнал по права линия към гората. Всичко е станало да секунди “, описа още Красимир Димитров.

Детето е отрито на към 2 километра от мястото, където е бил паркиран персоналния им автомобил.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР