Британското правителство обмисля различни опции за Брекзит, в случай че

...
Британското правителство обмисля различни опции за Брекзит, в случай че
Коментари Харесай

Британското правителство обмисля различни опции за Брекзит

Британското държавно управление обмисля разнообразни варианти за Брекзит, ако Народното събрание на утвърди договорката на премиера Тереза Мей до 12 март, съобщи Ройтерс.

Агенцията се базира на изказване, направено през днешния ден от представител на английското държавно управление.

Решението на Мей да отсрочи гласуването на договорката за излизане от Европейския съюз предизвика появяването на информации, съгласно които тя ще бъде принудена да удължи периода по член 50, който изтича на 29 март.

Британският министър председател до този миг се обявяваше срещу сходно удължение с аргумента, че то единствено ще отсрочи взимането на решение за Брекзит и няма да докара до излаз от патовата обстановка в Народното събрание.

Англия е изправена пред опцията да би трябвало да отсрочи плануваното за 29 март излизане от Европейски Съюз , съобщи през днешния ден пред радио Би Би Си държавният секретар в английското министерство на защитата Тобаяс Елуд.-->

" Възможно е министър председателят Мей в последна сметка да се снабди с нужните отстъпки и юридически съглашения във връзка с защитния механизъм (за ирландската граница), само че времето изтича ", означи Елуд. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР