Британското правителство няма да коментира ситуацията с подновяването на визата

...
Британското правителство няма да коментира ситуацията с подновяването на визата
Коментари Харесай

Великобритания няма да коментира казуса „Абрамович”

Британското държавно управление няма да разяснява обстановката с подновяването на визата на съветския предприемач и притежател на лондонския футболен тим „ Челси” Роман Абрамович, съобщи формален представител на английския министър председател.

Коментарът идва в отговор на информация, оповестена от изданието The Bell, в което се показва, че визата на Абрамович е изтекла при започване на месец май т.г. Британските и съветските медии излизат с разнообразни версии за протичащото се. Едната е, че на съветския предприемач е отказана виза, а другата, че процедурата по издаването на нова продължава по-дълго от нормалното.

„ Дори не имам намерение да разяснява това. Не разясняваме въпроси от частно естество, които касаят издаването на визи”, сподели представител на английския кабинет пред публицисти.

Що се отнася до по-дългата процедура за издаване на визи на вложители, то от кабинета на Тереза Мей припомниха, че визовата промяна беше извършена преди няколко години, а в този момент английското държавно управление обмисля по-нататъшни благоприятни условия за тяхното използване, като подлага на нови инспекции вложителите.

Източник от обкръжението на Абрамович съобщи, че на съветския предприемач не е отказана виза, а срокът за издаването на нова е по-дълъг от нормалното. Поради тази причина сега Абрамович не може да влиза във Англия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР