Британското Министерство на отбраната заяви, че смята, че руската армия

...
Британското Министерство на отбраната заяви, че смята, че руската армия
Коментари Харесай

Британското МО: Руската армия е значително по-слаба

Британското Министерство на защитата съобщи, че счита, че съветската войска в този момент е " доста по-слаба ", откакто понесе загуби във войната с Украйна, цитира думите му АП. Ведомството направи коментара във вторник в ежедневното си изказване в " Туитър " по отношение на хода на войната.

В него се споделя: " Руската войска в този момент е доста по-слаба, както материално, по този начин и концептуално, вследствие на нейното навлизане в Украйна. Възстановяването от това положение ще бъде затруднено от глобите. Това ще има трайно влияние върху способността на Русия да разполага стандартна военна мощ. "
 Загинали и ранени при нов ракетен обстрел по Одеса
Загинали и ранени при нов ракетен обстрел по Одеса

За това заяви локалният губернатор Максим Марченко

Министерството добави, че до момента в който бюджетът за защита на Русия се е удвоил от 2005 до 2018 година, програмата за рационализация, която е подхванала, " не е разрешила на Русия да господства в Украйна ".

" Неуспехите както в стратегическото обмисляне, по този начин и в оперативното осъществяване не й разрешиха да трансформира числената мощ в решаващо преимущество ", съобщи английското отбранително ведомство.

, че на 2 май съветските сили не са направили наземни набези в Украйна и не са напреднали съществено на никое място и по нито една от осите на нахлуване, а вместо това обстрелваха украински позиции по фронтовата линия.

Възможно е украинският артилерийски удар по съветския команден пункт в Изюм, за който бе обявено на 30 април, да е истина и това да продължава да пречи на съветските старания. Припомняме, че се появиха информации, че шефът на съветския генщаб е бил ранен по време на тази офанзива. Информациите не бяха доказани, въпреки и.
 Съветник на Зеленски: Войната може да продължи още 20 години
Съветник на Зеленски: Войната може да продължи още 20 години

Но с по-малко военни дейности, в сравнение с се водят в този момент
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР