Британското министерство на отбраната заяви, че Русия разпространява неверни твърдения

...
Британското министерство на отбраната заяви, че Русия разпространява неверни твърдения
Коментари Харесай

Великобритания отвърна на руското обвинение за Северен поток: Неверни твърдения от епичен мащаб

Британското министерство на защитата съобщи, че Русия популяризира погрешни изказвания във връзка на гърмежите по газопровода „ Северен поток “, откакто по-рано Кремъл съобщи, че английският флот носи отговорност за тях.

Англия отвърна внезапно на съветските обвинявания. От министерството на защитата показаха, че Русия е направила „ погрешни изказвания от героичен мащаб, с цел да отвлече вниманието от " пагубния ход на противозаконното навлизане в Украйна ". Тази измислена история приказва доста повече за разногласията в самото съветско държавно управление, в сравнение с за дейностите на Запада, допълват от министерството.

Британски военни специалисти обявиха, че изказванието на Русия е „ чиста проба неистина “, тъй като английският флот не разполага със средствата да извърши сходна офанзива против газопровода. Контраадмирал Крис Пери съобщи в изявление за Скай нюз, че постоянно би трябвало да се гледа с съмнение на това, което споделя съветското министерство на защитата, което мъчно може да бъде наречено „ министерство на истината “, както се изрази.

Руската агитация тъкмо в този момент наложително упреква всеки различен за осъществени от руснаците действия, сподели контраадмиралът. Москва насочи още едно обвиняване към Лондон през днешния ден, а точно, че английски експерти са помогнали на украинците за офанзивата с дронове против съветския черноморски флот в анексирания Севастопол на полуостров Крим.

В друго развиване към войната в Украйна английски боен специалист съобщи, че на съветските войски най-вероятно ще се наложи да се изтеглят от Херсон, което значи, че Москва ще загуби най-големия украински град под техен надзор.

Макар и някои да предсказват жестока борба, някогашният върховен чиновник на разузнаването Филип Инграм сподели, че е доста малко евентуално руснаците да останат да пазят града, а това е следващ пасив за акцията на Путин в Украйна.

 

Източник БНР

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР