Британският заместник-министър на външните работи Джилиън Кийгън нарече смразяваща заплахата

...
Британският заместник-министър на външните работи Джилиън Кийгън нарече смразяваща заплахата
Коментари Харесай

Лондон: Трябва да се гледа сериозно на заплахите на Путин

Британският заместник-министър на външните работи Джилиън Кийгън назова " смразяваща " опасността на Путин към Запада, че има доста оръжия, само че добави, че тя наподобява по-скоро като част от " лъжите на Путин ".

В изявление за Скай нюз Кийгън сподели, че това е сериозна опасност, само че такава е била отправяна и преди. Тя обаче съобщи, че оповестяването на частична военна готовност е тревожна ескалация на спора. Джилиън Кийгън съобщи, че думите на Путин би трябвало да бъдат одобрявани съществено и прикани за успокоение пред лицето на опасността му в речта за потребление на нуклеарни оръжия.

По-късно за Би Би Си Кийгън уточни, че ще не престават опитите решение на войната в Украйна по изкусен път.

В обръщение към украинците Кийгън сподели: " Ние сме на вашата страна и ще оказваме помощ с каквото можем ".

Бившият английски дипломат в Русия сър Тони Брентън също съобщи за Скай нюз, че оповестената от Путин частична готовност е забележителна ескалация на украинската война.

Брентън означи, че до момента Русия се е сражавала с " едната ръка вързана зад тила, тъй като Путин се е тормозил какъв резултат ще има оповестяването на готовност измежду съветското публично мнение “.

Според някогашния дипломат в този момент обаче Путин очевидно е приел съвета на военните да се върне към нуклеарната опасност в подтекста на хипотетична такава от страна на Запада.

Брентън добави, че в очите на съветското общество това, което до момента бе описвано като военна интервенция, към този момент доближава определението за " война ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР