Британският външен министър Лиз Тръс заяви за Скай нюз, че

...
Британският външен министър Лиз Тръс заяви за Скай нюз, че
Коментари Харесай

Великобритания взема на прицел всички компании, свързани с Кремъл

Британският външен министър Лиз Тръс съобщи за Скай нюз, че неин приоритет е „ да възпре Русия от навлизане в Украйна “. Утре се чака английското външно министерство да разгласи в Народното събрание спомагателни наказания против Русия.

Англия сега предлага да разположи в допълнение войски в Естония, да обезпечи по-голяма въздушна поддръжка над Черно море и да достави отбранителни оръжия в Украйна, уточни английският външен министър.

Лиз Тръс добави, че не би трябвало да се позволява въоръжен спор, като единственият метод това да стане е президентът Владимир Путин да разбере каква ще бъде цената.

На въпрос дали Англия може да поддържа украинските съпротивителни сили, в случай че Русия нахлуе, Лиз Тръс отговори, че „ не може да изключи нищо “.

Британското държавно управление обмисля всевъзможни разновидности, само че към този момент изпрати отбранителни оръжия и учащ личен състав в Украйна, акцентира Тръс. Според нея „ Украйна ще се бори твърдо и няма да се даде елементарно “.

По въпроса за глобите външният министър сподели, че държавното управление се прицелва във всички компании, които са свързани с Кремъл. Лиз Тръс се закани, че съветските олигарси и техните компании „ няма да има къде да се скрият “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР