Британският престолонаследник принц Уилям и бившият английски футболен национал Дейвид

...
Британският престолонаследник принц Уилям и бившият английски футболен национал Дейвид
Коментари Харесай

Забъркаха принц Уилям и Дейвид Бекъм в голям скандал. Тежки обвинения

Британският престолонаследник принц Уилям и някогашният британски футболен национал Дейвид Бекъм се оказаха в центъра на скандал. Те бяха упрекнати в чист сексизъм, съобщи БЛИЦ.

Феминистки от групата MFW не останаха удовлетворени от обстоятелството, че двамата са употребявали дъщерите си Харпър (на Бекс) и Шарлот (на Уилям), с цел да изразят поддръжката си към футболните националки на Англия преди загубата с 0:1 от Испания на финала на приключилото в неделя международно състезание за дами в Австралия и Нова Зеландия.
-->

A good luck message to ahead of final from Prince William and Princess Charlotte ⚽️
— Cameron Walker (@CameronDLWalker)

Организацията упорства наследникът на трона и някогашният състезател на Манчестър Юнайтед и Реал (Мадрид) обществено да обяснят, за какво в оповестените клипове с дъщерите си не са присъединили нито един от своите синове.

„ Ако британският народен тим по футбол за мъже беше на край, дали тогава принц Уилям и Дейвид Бекъм биха посочили единствено синовете си във видео известие, а не и дъщерите си? Защото към момента се счита за нежелателно и даже непоносимо момчетата да имат женски модели за подражателство или да поддържат женски тим “, питат от феминистките организации.

Скандал избухна и в лагера на Испания след финала на международното състезание. Причината беше целувката по устните на националката Джени Ермосо, направена от президента на испанската футболна централа Луис Рубиалес.

Постъпката на спортния началник възмути доста политици в страната, където освен желаят Рубиалес да си подаде оставката, само че против него се приготвят и правосъдни тъжби за полово посягане. Самият министър председател Педро Санчес съобщи на президента на Испанската футболна федерация, че просто опрощение за постъпката не е задоволително.

 

¿Creéis que debería de dimitir Javier Tebas por el beso entre Luis Rubiales y Jenni Hermoso?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР