Британският премиер Тереза Мей се надява парламентът да подкрепи правителствения

...
Британският премиер Тереза Мей се надява парламентът да подкрепи правителствения
Коментари Харесай

Тереза Мей се надява парламентът да подкрепи плана ѝ за Брекзит

Британският министър председател Тереза Мей се надява Народното събрание да поддържа държавния проект за Брекзита, сподели през днешния ден неин представител, представен от Ройтерс.

По думите на представителя този проект е единственият, който е съгласуван с волята на английския народ и предотвратява възникването на " твърда граница " сред Обединеното кралство и Република Ирландия.

По-рано през днешния ден някогашният заместник-министър за Брекзит Стив Бейкър предизвести, че ръководещата Консервативна партия ще се изправи пред " пагубно разединение ", в случай че министър председателят продължи да отстоява своя проект. По думите на Бейкър над осемдесет консерватори в Камарата на общините ще гласоподават срещу проект на Мей.

" Премиерът работи интензивно, с цел да реализира съглашение и се надява, че всички членове на Народното събрание ще могат да го поддържат ", сподели представителят. Той добави, че на следващия ден водещите министри от кабинета ще се съберат, с цел да обсъдят подготовката за възможен Брекзит без съглашение.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР