Британският премиер Борис Джонсън получи същото отношение, каквото и всеки

...
Британският премиер Борис Джонсън получи същото отношение, каквото и всеки
Коментари Харесай

Медици: Премиерът получи същото отношение, каквото всеки пациент

Британският министър председател Борис Джонсън получи същото отношение, каквото и всеки различен пациент, увериха двама медици, които бяха похвалени особено от министър-председателя за положените за него грижи по време на престоя му в болница, съобщи Ройтерс.

Новозеландската здравна сестра Джени Макджий съобщи, че не се е чувствала смутена от задачата да се грижи за Джонсън, който " е имал сериозна потребност " от престой в лечебното заведение. " Отговорността беше много натоварваща ", сподели от своя страна сътрудника ѝ Луиш Питарма.

" Имаше огромен медиен интерес към неговия престой в болница и, с цел да сме почтени, това беше най-трудното ", съобщи Макджий в излъчено през днешния ден изявление за новозеландската телевизия. Сам по себе си " той беше просто още един пациент, за който се опитвахме да създадем най-хубавото, тъй че всичко беше както нормално. Беше просто още един ден на работа ", добави Макджий, която работи за английската Национална здравна работа от 2010 година, предава Българска телеграфна агенция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР