Британският актьор Даниел Крейг, който участва в новия филм за

...
Британският актьор Даниел Крейг, който участва в новия филм за
Коментари Харесай

Увековечават Даниел Крейг на Алеята на Славата

Британският артист Даниел Крейг, който взе участие в новия филм за Джеймс Бонд " No Time to Die ", ще получи звезда на Алеята на славата в Холивуд. Церемонията ще се състои в сряда, 6 октомври.

Очаква се да взе участие артистът Рами Малек, който играе Луцифер Сафин в новия филм за Бонд, както и филмовите продуценти Барбара Броколи и Майкъл Уилсън.

Звездата на Крейг ще бъде 2704 -та на Алеята на славата. Тя ще се намира на адрес бул. Холивуд 7007.

Крейг ще бъде четвъртият артист, изиграл Бонд, който ще бъде награден със звезда. По-рано Роджър Мур и Пиърс Броснан също получиха звезди на Алеята на славата. Със звезда е заплатен и английският артист Дейвид Нивен, който играе Бонд в неофициалния филм от 1967 година " Casino Royale ". Звездата на Крейг ще се намира до звездата на Мур.
свързани новини5679на 02.10.2021
" Даниел Крейг е икона на английската просвета, както и Джеймс Бонд, в който той се превъплъщава в пет кино лентата за 007. Радваме се, че неговата звезда е на Алеята на славата дружно с различен прочут артист от Бонд, Роджър Мур. Феновете ще бъдат във екстаз, когато видят, че техните звезди се намират на бул. Холивуд 7007 ", съобщи продуцентът на Алеята на славата Ана Мартинес.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР