Британските издания се спират обстойно на коренната промяна в правителствената

...
Британските издания се спират обстойно на коренната промяна в правителствената
Коментари Харесай

Британският печат съобщи шокиращи факти за пандемията

Британските издания се стопират обширно на коренната смяна в държавната линия за ограничение на разпространяването на ковид в Обединеното кралство.

Вестник " Дейли телеграф " написа, че минути откакто министър-председателят Борис Джонсън разгласи новите фрапантни ограничения в страната, учените, въз основа на чиито данни беше взето това решение, незабавно дадоха брифинг в Лондон, на който изнесоха шокиращи данни. Професор Фъргюсън - водещият епидемиолог в страната и консултант по въпросите на болестта, изясни пред дребна група профилирани публицисти за какво, в случай че има 20 000 жертви на ковид във Англия, това ще е достижение. Алтернативата е 260 000 умряли, изясни епидемиологът.

Докато до момента въведените ограничения за обществено разграничаване бяха краткотрайни, оттук насетне те би трябвало да останат в действие до намиране на ваксина или лекуване, може би за година или повече. Ако ограниченията бъдат анулирани бързо, доста повече хора може да станат жертва на болестта, и това ще е резултат на политически избор, написа изданието, цитирайки учения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР