Британски бизнесмени призоваха правителството да спаси компанията Eurostar, се казва

...
Британски бизнесмени призоваха правителството да спаси компанията Eurostar, се казва
Коментари Харесай

Бъдещето на Eurostar изглежда крайно несигурно

Британски предприемачи приканиха държавното управление да избави компанията Eurostar, се споделя в известие до медиите, откакто от компанията обявиха, че са покрай колапс след затварянето на границите на Англия поради новия " английски " вид на COVID-19, съобщи БГНЕС.
Доскоро знак на бързото и първокласно пътешестване с високоскоростни железопътни линии в Европа, Eurostar беше сакат от коронавирусната рецесия, а специфичните ѝ платформи и уреди в Париж, Лондон и Брюксел към този момент са злокобно тихи. Понастоящем се извършва единствено една услуга дневно сред Париж и Лондон, надалеч от времената преди пандемията, когато имаше по два влака на час в пиковите часове.
 СЗО удостовери, че английският вариант на ковид публично го има в още 40 страни СЗО удостовери, че английският вариант на ковид публично го има в още 40 страни
" Към 5 януари 2021 година разновидността VOC-202012/01, в началото открит в Обединеното кралство, е открит в дребен брой случаи в други 40 държ...
Лобистката група London First съобщи, че Eurostar се нуждае от " бързи дейности, с цел да бъде предпазено бъдещето ѝ ", в писмо, изпратено до английския финансов министър Риши Сунак и представено от Агенция Блумбърг.
Миналата седмица Eurostar, чийто мажоритарен притежател е френската компания SNCF, заяви, че размерът на активността ѝ се е свил с 85% по отношение на миналата година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР