Британската принцеса Ана - единствената дъщеря на кралица Елизабет Втора,

...
Британската принцеса Ана - единствената дъщеря на кралица Елизабет Втора,
Коментари Харесай

Единствената дъщеря на Кралицата стана на 70

Британската принцеса Ана - единствената щерка на кралица Елизабет Втора, отбелязва 70-ия си празник през днешния ден по метод, отговарящ на репутацията ѝ на ангажирана с щедрост персона, съобщи Асошиейтед прес.

Принцесата отпразнува рождения си ден непретенциозно поради коронавирусната пандемия, която обаче по този начин и не съумя да я спре, отбелязва life.dir.bg.

Както постоянно принцеса Ана е заета да оказва помощ на множеството благотворителни организации, с които е обвързвана, като да вземем за пример Спасете децата. Принцесата също така от разстояние съдействаше на майка си да води онлайн видео диалози, до момента в който кралица Елизабет Втора и принц Филип се бяха уединили в замъка Уиндзор.

Зет ѝ Майк Тиндъл - брачен партньор на щерка ѝ Зара, споделя, че фамилията е възнамерявало да празнува юбилея на принцеса Ана в Шотландия, само че се е наложило да измисли различен проект.

" Сигурен съм, че ще създадем нещо като семейство, с цел да отбележим нейните 70 невероятни години. Тя просто е удивителна жена от позиция на работата, която прави през годината ", споделя някогашният ръгбист пред BBC.

Като част от честванията по случай юбилея ѝ телевизия Ай Ти Ви снима документален филм за принцеса Ана, над който работи повече от година. Продукцията включва невиждани от публичността фамилни фрагменти и диалози с щерка ѝ Зара Тиндъл, сина ѝ Питър Филипс и брачна половинка ѝ, видецеадмирал Тим Лорънс.

Принцеса Ана буди удивление с трудовата си нравственос, спортните си изяви, включващи присъединяване на олимпийски игри, възприятието си за комизъм, демонстрирано даже при опита за похищение през 1974 година

Принцеса Ана е родена на 15 август 1950 година в Кларънс хаус - една от лондонските резиденции на кралското семейство. Тя е второто от четирите деца на кралица Елизабет Втора и нейна единствена щерка. Понастоящем Ана е 14-а подред измежду наследниците на английския трон. Още от млада принцесата следва собствен личен път. Ана несъмнено не е от обичайния вид принцеси, описван в приказките.

" Като млада принцеса бях голямо отчаяние за всички заинтригувани ", означи тя един път. " Животът в дълга бяла рокля и корона е непрактичен''.

Макар да е обвързвана с над 300 благотворителни организации и постоянно да оглавява листата с кралски особи, изпълняващи най-вече публични задължения, принцеса Ана евентуално е най-известна във Англия с уменията и достиженията си в конния спорт, наследени от щерка ѝ Зара.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР