Британската полиция планира най-голямата мобилизация на служители на реда от

...
Британската полиция планира най-голямата мобилизация на служители на реда от
Коментари Харесай

Великобритания с най-голямата мобилизация на полицаи от 2011 г. заради Тръмп

Британската полиция възнамерява най-голямата готовност на чиновници на реда от безредиците през 2011 година, защото хиляди британци ще вземат участие на проведения митинг по отношение на визитата на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп на Острова по-късно тази седмица, написа " Гардиън ".

Хиляди служители на реда от страната ще бъдат трансферирани в Лондон поради подготвяните демонстрации против президента, който ще дойде в четвъртък. Тръмп ще посети Лондон, Уиндзор и Шотландия по време на двудневна аудиенция.

Представител на полицията разяснява, че поисканите запаси са в мащаб, изискван, " в случай че Лондон е запален ". Властите ще разположат въоръжени служители на реда, въоръжени звена за битка с контратероризма, служители на реда за запазване на обществениq ред и подготвени кучета.

Шефове на полицията разясниха, че поисканият от Националния полицейски координационен център брой чиновници на реда е прекомерно висок и те се борят за намаляването му.

По проект ще бъдат мобилизирани 6 000 служители на реда . Около 4 000 чиновници на реда ще бъдат мобилизирани за подкрепяне на сътрудниците си в регионите, където ще премине Тръмп.

Тръмп ще дойде с Air Force1 One на летище Stansted. Той ще посети Лондон, резиденцията на премиера в Бъкингамшир и Уиндзорския палат. След това визитата му продължава в Шотландия, където полицията разгласи, че разноските могат да набъбнат до милиони английски лири.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР