Валутата в Русия - по-точно долари и евро, поскъпва, а

...
Валутата в Русия - по-точно долари и евро, поскъпва, а
Коментари Харесай

Руските власти отричат срив на рублата, пред банките се вият опашки за долари и евро

Валутата в Русия - по-точно долари и евро, нараства, а рублата се обезценява, само че към този момент формалните съветски осведомителни източници не признават, че може да има бърз срив. Това излиза наяве както от информации в профилираната съветска платформа " Банки.ру " и редица съветски медии, по този начин и от инспекции на съветски осведомителни източници в Москва, съобщи Актуално.ком.

Според публични източници повода за лабилизацията на рублата била прочувствена и скоро щяла да се стабилизира.

Заради шерване на информация и терзания в обществените мрежи, съветската осведомителна платформа " Фонтанка ", която отразява вести основно от Санкт Петербург и региона, разгласява своя инспекция какво се случва в локалните чейнджбюра. След като единствено допреди по-малко от половин ден курсът на съветската рубла по отношение на $ беше 1 $ за към 90 рубли, това към този момент е в предишното. Един $ към този момент може да се купи за 105 рубли, едно евро - за 109 рубли, за 113 рубли, обобщава " Фонтанка ".

Курсът тук-там доближава и 140 рубли за $, а централната банка на Русия разгласи, че обменният курс към този момент ще се оповестява единствено един път дневно в 15,30 часа.

Заради шерване на информация и терзания в обществените мрежи, съветската осведомителна платформа " Фонтанка ", която отразява вести основно от Санкт Петербург и региона, разгласява своя инспекция какво се случва в локалните чейнджбюра. След като единствено допреди по-малко от половин ден курсът на съветската рубла по отношение на $ беше 1 $ за към 90 рубли, това към този момент е в предишното. Един $ към този момент може да се купи за 105 рубли, едно евро - за 109 рубли, за 113 рубли, обобщава " Фонтанка " какво е видяла: Рязка смяна в курса на еврото, ето повода

В редица банки курсовете за продажба на валута към този момент са се трансформирали внезапно, за 1 $ - до 200 рубли, обръща внимание най-известният съветски стопански вестник " Комерсант ". В огромните банки обаче, макар че спредовете се разшириха, те останаха в допустими граници - това гласи част от разбора на " Банки.ру ".

" Сега транзакциите в долари и евро, които съставляват повече от 50% от общия размер на търговия в Русия през май, ще отидат на доста по-малко ликвидния и транспарантен извънборсов пазар. В московските обменни бюра доларът към този момент се продаваше за 200 рубли вечерта на 12 юни ", писа " Комерсант ", с конкретизиране, че въпреки всичко главните съветски банки поддържат курс купува-продава към момента в допустими граници - до към 95-98 рубли за $ при курс " продава ".

Факт е обаче, че ножицата сред " купува " и " продава " се разтваря все по-широко и това е симптом на раздразнителност.

Отделно - " Комерсант " оповестява, че лихвите по ипотечните заеми приблизително са над 18%.

Trouble in paradise. After yesterday`s introduction of a new package of sanctions against Russia, lines are forming at exchange offices. Brokers have reportedly started blocking Russians from withdrawing currency.
— NOELREPORTS
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР