“Ако се излъчи експертно правителство с първия мандат на ГЕРБ

...
“Ако се излъчи експертно правителство с първия мандат на ГЕРБ
Коментари Харесай

Ивайло Илиев: Управление между ГЕРБ, ДПС и ИТН, дори и БСП. Възможно е!

“Ако се излъчи експертно държавно управление с първия мандат на ГЕРБ без мощно политически фигури, то ще може да завоюва по-широка поддръжка от обединенията в Народното събрание ”. Това сподели пред Дарик политологът Ивайло Илиев.

По думите му е допустимо да се стигне до взаимно ръководство сред ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ, а даже и Българска социалистическа партия. Той акцентира, че дребните нови обединения като “Величие ” също имат огромен интерес да се излъчи държавно управление, с цел да останат по-дълго в Народното събрание и да се опитат да се потвърдят.

Илиев разяснява, че по-рано през днешния ден не е чул отговорите на няколко значими въпроса.

“На първо време, за какво, откакто ГЕРБ бяха съществени виновници за тези нови предварителни избори в този момент още веднъж извадиха тезата да се търси споделена отговорност. Освен това не чухме, къде останаха поръчките за политически кабинет ”, сподели политологът.

Според него в този момент ГЕРБ показват “понижен гард ”. Той запита и къде е офертата “Борисов - министър председател ” и напомни репликата на водача на партията, че от него няма по-подготвен за поста на министър-председател.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР