Британската полиция е платила за всяка бройка от тази камера

...
Британската полиция е платила за всяка бройка от тази камера
Коментари Харесай

Камера, от която нито една кола не може да се скрие

Британската полиция е платила за всяка численост от тази камера по към 10000 лири, само че съдейки по нейните характерности, това е добра инвестиция и тя бързо ще се изплати. Пълното име на камерата е  TruCam II Speed ​​Enforcement Laser, а огромното й преимущество е, че тя може да засече регистрационната табела на автомобил от разстояние до 1500 метра!!! И е изцяло ефикасна дори когато няма дневна светлина.

Когато транспортното средство е на към 800 метра, камерата стартира да концентрира автоматизирано. При превишаване на заложената скорост данните се изпращат в база данни и автоматизирано се изпраща санкция до домашния адрес на притежателя на транспортното средство. Следователно катаджията не би трябвало да се крие в храстите, не би трябвало да стопира автомобила, още по-малко да го " гони ", да го стопира и да напише санкция.

TruCam II Speed ​​Enforcement Laser употребява лазер за премерване на времето и дистанцията сред транспортните средства, а цифровият фотоапарат записва в HD резолюция. Въпреки че камерата може да регистрира табелите на разстояние 1,5 км, английската полиция е направила калибрирането на 750 метра - в сходство със закона.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР