Британската лекарка Сара Кайт назова пет прости и ефективни начина

...
Британската лекарка Сара Кайт назова пет прости и ефективни начина
Коментари Харесай

Пет съвета как да се отървете от мазнините по корема

Британската лекарка Сара Кайт назова пет елементарни и ефикасни метода да се отървете от мазнините по корема. Съветите ѝ са преразказани от Daily Mirror.

Според Кайт първата стъпка по пътя към хармонията е деликатното хранене . Тя има поради да се концентрира върху самото хранене: дъвчете постепенно, усещайте разнообразни усети и не се разсейвайте с телевизия и телефон.

За тези, които се опасяват от ограничението на храната в диетите, специалистката предлага да избират по-правилни храни, които могат да се употребяват в естествени количества.

Кайт обръща също внимание върху похапването денем и поучава това да става с ядките. „ Ядките са идеалният вид за лека закуска, те са в действителност с високо наличие на здравословни мазнини, фибри и протеини – всички те оказват помощ за стабилизиране на равнищата на кръвната захар и притъпяват желанието да похапнете нещо “, изясни тя.

За да се отървете от мазнините по корема, лекарката предлага ограничение на алкохола . Той освен се отразява отрицателно на физическото и прочувственото положение на човек, само че и съдържа доста калории. Кайт е уверен, че краткосрочните твърди диети са рискови за здравето и е по-добре вместо това да изберете устойчива здравословна диета.

Тъй като упражненията са неразделна част от процеса на намаляване, лекарката предлага последователно увеличение на физическата интензивност. За да получите насладата от придвижването, Кайт предлага да вършиме неща, които доставят ви наслаждение, като градинарство, танци и разходки .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР