Британската козметична верига Lush затваря всичките си останали магазини в

...
Британската козметична верига Lush затваря всичките си останали магазини в
Коментари Харесай

Още една компания се сбогува с Русия

Британската козметична верига Lush затваря всичките си останали магазини в Русия, написа в. " Комерсант ", базирайки се на източници.

Според изданието притежателят на съветския бизнес на мрежата е заставен да предприеме тази стъпка, защото не може да провежда доставки. Британската компания, съгласно източника, е спряла да работи с съветския сътрудник през март поради военната експанзия против Украйна.

Редица западни компании се изтеглиха от съветския пазар в символ на поддръжка към Украйна и наказание на войната, стартирана от Владимир Путин. Веригата магазини за козметика Lush има 48 магазина в Русия и 15 магазина в Украйна. След началото на войнатав Украйна Lush спря доставките на артикули за Русия, само че остави магазините отворени. Ръководителят на компанията сподели, че в съветските хранилища ще има задоволително за три месеца търговия.

Сега към този момент всички магазини на съветска земя ще бъдат затворени. Компанията Lush е известна с това, че създава своите козметични артикули (сапуни, шампоани, лосиони и т.н.) единствено с органични съставки. Компанията не купува от компании, които са правили проби над животни, с цел да подсигуряват сигурността на своите артикули за хората.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР