Британската компания Rolls-Royce обяви, че ще използва технология на Google,

...
Британската компания Rolls-Royce обяви, че ще използва технология на Google,
Коментари Харесай

Rolls-Royce ще използва Google Cloud за автономните си кораби

Британската компания Rolls-Royce разгласи, че ще употребява технология на Гугъл , с цел да усъвършенства автоматизираните системи за вписване на обекти в морето, което да помогне на разработваните от компанията планове за самостоятелни кораби. Заедно с това, съдействието сред двете компании се чака и да усъвършенства общата сигурност на плавателните съдове, които през днешния ден се употребяват.

Анонсът за общата самодейност беше изработен в сряда по време на Гугъл Cloud Summit в Стокхолм . По силата на договореностите сред двете компании, Rolls-Royce ще се възползва от Cloud Machine Learning Engine на Гугъл за подобряването на AI системата за подредба на близките обекти, употребена в морските съдове на британците. Rolls-Royce е един от водачите на пазара на доставка на навигационни корабни системи, като компанията има над 4000 морски клиента, измежду които и 70 компании от военния бранш. „ Докато интелигентните системи за ранно предизвестие ще послужат за подкрепяне развиването на самостоятелното бъдеще, те ще могат да облагодетелстват морските системи още в този момент, осигурявайки по-голяма сигурност за съдовете и техните екипажи и правейки морските автобуси и дейностите, свързани с тях по-ефективни “, споделя вицепрезидентът за корабно ръководство към Rolls-Royce Карно Теновуо, представен от Silicon.

Rolls-Royce споделя, че ще употребява Гугъл Cloud за основаването на модели, употребяващи машинно образование, които ще могат да обработят и употребяват огромните и разнородни осведомителни масиви, основани от английската компания.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР