Брентфорд сложи край на серията на Манчестър Сити от 16

...
Брентфорд сложи край на серията на Манчестър Сити от 16
Коментари Харесай

Брентфорд изненада Сити насред Манчестър

Брентфорд постави завършек на серията на Манчестър Сити от 16 следващи домашен победи, откакто завоюва с 2:1 на „ Етихад “. Загубата значи, че първенците сигурно няма да посрещнат паузата на върха в класирането. Висшата лига стопира след кръга поради Мондиал 2022. Сити сега е втори на две точки зад. Лидерът обаче има мач по-малко.

И двата гола за Брентфорд осъществя Айвън Тоуни. Той има. За този интервал повече имат единствено Мохамед Салах (29), Хари Кейн (28) и Хюн-мин Сон (26). Тоуни обаче не попадна в състава на Англия за Мондиал 2022.

Тоуни вкара за 0:1 в интерес на Брентфорд още в 16-ата минута. В добавеното време на първата част Фил Фоудън изравни за 1:1. След почивката Сити натисна, само че без да стигне до втори гол. Вместо това в осмата минута на добавеното време Тоуни се разписа за 1:2 след отлична контраофанзива. Секунди по-късно той имаше късмет и за хеттрик, само че Де Бройне почисти от голлинията.

„ Те може и да са Манчестър Сити, само че са хора. А хората вършат неточности. Знаех, че имаме сили да реализираме добър резултат и го направихме “, сподели Тоуни.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР