Бременната в 8-ия месец Сузанита се обясни в любов на

...
Бременната в 8-ия месец Сузанита се обясни в любов на
Коментари Харесай

Бременната Сузанита призна за ада на наркотиците

Бременната в 8-ия месец Сузанита се изясни в обич на първенеца по гребане Марк Славов, а прочувственото й словоизлияние провокира доста безредици в обществените мрежи.

Дъщерята на Орхан Мурад, която изкара дълъг интервал да се бори със зависимостта си към опиатите, не крие какъв брой е щастлива, че е дружно с обичания си, с който скоро ще посрещнат сина си. 19-годишната изпълнителка призна тъкмо през какво е предходна и по какъв начин мъжът до нея й е оказал помощ, когато се е чувствала изгубена.

През пролетта на 2020 година Сузанита разказа в детайли в тв посещение за старта си с опиатите. Започнала с трева, само че около неприятни моменти, които имала, потърсила разтуха и в по-тежки вещества, с цел да реализира по-сериозен резултат. В тези моменти като че ли " слагала розовите очила "  и всичко й изглеждало прелестно. " Мислех, че преоткривам себе си, само че в действителност се губех от ден на ден и повече с всяка една доза ", показа тогава младата изпълнителка.

" Правех маратони. 6-7 дни без изобщо да дремя, да хапвам, нищо не ме интересуваше. Губех другари, усещах, че изгубвам и фамилията си. Губех смисъла на живота си ", призна още тя за най-лошия интервал в живота си досега. Губела и пари, тъй като огромна част от хонорарите й отивали за опиати. Останалите дарявала, включвайки се благотворителни акции, най-вече за деца, написа " Хотарена ".

В един миг отслабнала фрапантно. Тежала 36 кг. " Тогава усетих, че пропадам ", заяви Сузанита, която след диалог с майка си почнала да търси клиника и лекари, на които да се довери, с цел да се избави от този смут. Прекарала месец в клиника, после през две седмици посещавала дневен център, известно време приемала и мощни антидепресанти.

 undefined

" Преминах през доста неща след опиатите – сънни парализи, халюцинации, паник офанзиви, нервни рецесии. Виждах дяволи, даже умрялата си баба видях по какъв начин ме души и това се случваше или когато заспивах, или когато се събуждах. Случваше се да виждам, че нещо се движи, което не би трябвало да се движи ", показа тогава тя. А поврат в живота й донася любовта към Марк Славов.

" Любовта учи на доста неща ", не е серпантина да повтаря от този момент изпълнителката, която около спортиста се научила да се извинява, да споделя " благодаря "  и " апелирам ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР