Бременната Риана бе засечена от българската журналистка Пепа Петрова, която

...
Бременната Риана бе засечена от българската журналистка Пепа Петрова, която
Коментари Харесай

Българка снима бременната Риана в Лос Анджелис

Бременната Риана бе засечена от българската журналистка Пепа Петрова, която от години живее в Лос Анджелис. Случката се разиграва пред бебешки магазин, който бил затворен особено за звездата от Барбадос, написа " Филтър ".

„ Първоначално не разбрах за какво има толкоз доста папараци пред магазина, само че когато разбрах, търпеливо изчаках с сътрудниците към два часа звездата да си напазарува сред 7.30 и 9.45 вечерта изяснява Пепа Петрова. По едно вре ме охранителите ѝ започнаха да изнасят над 10 чанти към лимузината.

Бащата на бебето A$AP Rocket не беше с нея. Изпълнителката изглеждаше доста щастлива и разчувствана, до момента в който избираше дрешки за детето, най-вече в розово. На излизане всички я снимаха, само че единствено аз я заговорих за бъдещото майчинство. Непрекъснато повдигаше розовата си риза, обсипана с кристали, и гордо показваше корема си. Очевидно скоро ще е щастливото събитие. Много е хубава онлайн, движи се грациозно макар корема, държи се естествено. Когато ѝ споделих, че е красива бременна жена, ми отвърна: Thank you, mi amora! (Благодаря ти, моя обич! - б.р.) По усещах се специфична, че единствено с мен замени няколко думи! "

Българската журналистка в никакъв случай преди този момент не е засичала Риана, макар че се е виждала с куп звезди в Лос Анджелис. Неотдавна тя описа и за друга своя среща - с Арнолд Шварценегер, който се придвижвал с колело до фитнеса, където тренира.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР