Бразилия запази преднината си от четири точки пред Аржентина на

...
Бразилия запази преднината си от четири точки пред Аржентина на
Коментари Харесай

Бразилия разпиля Парагвай с голово шоу

Бразилия резервира преднината си от четири точки пред Аржентина на върха в класирането на международните квалификации в зона КОНМЕБОЛ. И двата тима към този момент си осигуриха визи за Мондиал 2020, само че към момента има конспирация към първото място. " Селесао " съкруши с 4:0 Парагвай в Бело Оризонте с голове на Рафиня, Фелипе Коутиньо, Антони и Родриго.

Домакините направиха същинско шоу за почитателите, а головата им разлика от началото на квалификациите е 32:5. Парагвай от своя страна към този момент седми следващ мач няма победа и няма маркиран гол.

Селекционерът на Бразилия Тите даде отмора на част от титулярите и по този начин на вратата застана Едерсон вместо Алисон, а в офанзива започнаха Рафиня, Матеус Куня и Винисиус Жуниор. От първата минута стартира и ветеранът Даниел Алвеш, a в средата на терена Лукас Пакета и Фабиньо заеха местата на Каземиро и Фред.

Още в 3-ата минута Рафиня прати топката във вратата на гостите, само че след намесата на ВАР голът беше анулиран поради засада. Четвъерт час по-късно футболистът на Лийдс засече съвършено центриране на Винисиус, само че стреля в навън. Парагвайците, които нямат гол против " селесао " от 2016 години, бяха принудени напълно да се бранят.

Снимка: БГНЕС  Бразилия разпиля Парагвай с голово шоу (ВИДЕО)
Резултатът беше открит в 28-ата минута. Продължително разиграване на топката " приспа " отбраната на гостите, след което Маркиньос пусна превъзходен извеждащ пас към Рафиня. Крилото овладя топката и с добре ориентиран удар вкара за 1:0. Малко преди почивката Тиаго Силва можеше да удвои, само че вратарят на Парагвай Антони Силва се намеси добре.

Второто полувреме стартира с греда на Рафиня и пропуск с глава на Куня. Лукас Пакета също се размина с гола от чиста позиция. В 62-ата минута Коутиньо реши да стреля от към 30 метра и не остави шансове на Силва - 2:0.
Снимка: БГНЕС  Бразилия разпиля Парагвай с голово шоу (ВИДЕО)
В края бразилците с лекост довършиха противника си, който ще пропусне трето следващо международно състезание. В 86-ата минута Антони с фалцов удар откри далечния ъгъл на вратата, а единствено две минути по-късно Бруно Гимараеш подаде на непокрития Родриго и футболистът на Реал Мадрид оформи крайното 4:0.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР