Бразилия няма да бойкотира турнира Копа Америка, който започва тази

...
Бразилия няма да бойкотира турнира Копа Америка, който започва тази
Коментари Харесай

Бразилия се отказа от бойкота на Копа Америка, сексскандал изхвърли от поста му шефа на футбола в страната

Бразилия няма да бойкотира шампионата Копа Америка , който стартира тази неделя, заяви Globo. Неймар и компания са се отказали от концепцията за протест и най-вероятно конкуренцията ще се състои по стратегия.

Намеренията на бразилските играчи бяха в символ на митинг против решението на президента на страната Жаир Болсонаро да одобри шампионата, откакто пропадна семейството на Колумбия и Аржентина поради усложнената обстановка с COVID-19.

През последните дни Тите и капитанът на отбора Каземиро признаха, че са срещу шампионатът да е в Бразилия и намекнаха, че възнамеряват протест. Те желаеха и среща с Болсонаро.

Изглежда обаче проектите им са се трансформирали и те въпреки всичко ще се съгласят да играят и да пазят купата си от 2019-а.

Случилото се с президента на Бразилската футболна централа Роджерио Кабокло също е оказало въздействие. Вчера той беше отхвърлен от поста си с решение на Комисията по нравственос. А повода са обвинявания в полово посягане.

" Конфедерацията на Бразилия по футбол получи в неделя вечерта мнението на Комисията по нравственос, която краткотрайно стопира за период от 30 дни, да извършва функционалностите си президентът Роджерио Кабокло, се споделя в изказването. Смяташе се, че има напрежение сред звездите на Бразилия и шефа, защото той не им е оказвал задоволително поддръжка.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР