Братята Кубрат и Тервел Пулеви се качват на ринга един

...
Братята Кубрат и Тервел Пулеви се качват на ринга един
Коментари Харесай

Братя Пулеви се завръщат на ринга, ето кога

Братята Кубрат и Тервел Пулеви се качват на кръга един след различен на 14 май. Triller Fight Club публично разгласи присъединяване на българските боксьори в церемония вечер в зала " Форум " в Ингълууд, Калифорния. 

Кобрата ще подгрява брат си, като ще се изправи против Алексей Федосов. Веднага по-късно в главния мач Тервел Пулев ще се боксира против някогашния международен първенец Сергей Ковальов.

Sat. 5/14 presents TrillerVerz 5 ‘Lineage of Greatness’ featuring legendary boxing families & an iconic Verzuz battle at

Sergey Kovalev vs Tervel Pulev
Kubrat Pulev vs Andrey Fedosov
+ Evan Holyfield, Fernando Vargas Jr, Amado Vargas & Emiliano Vargas
— Triller Fight Club (@trillerfight)

Миналата година Ковальов даде позитивна проба за допинг, само че към този момент има право да се боксира след шест следващи негативни теста. Последният мач на руснака е от края на 2019 година.

Активът на Ковальов е 39 мача. От тях 34 победи, 29 с нокаут, 1 тъждество и 4 загуби.

Последният мач на Тервел Пулев беше доскоро повече от година в Танзания, напомня bTV. Активът на българина е 16 победи от 16 мача на профи кръга.

Съперникът на Кобрата - Федосов, е на 35 години. На професионалния кръг има 32 победи (22 с нокаут) и само 3 провали. Руският боксьор към този момент дълги години живее в Съединени американски щати. В момента той е в серия от 8 победи, която продължава от 2014 година насам.

За последно Кубрат Пулев се качи на кръга по напълно боксови правила на 12 декември 2020 година Тогава той претърпя проваляне от Антъни Джошуа в мач за международните трофеи в тежка категория. Това беше и втората загуба в кариерата му. В своя професионален актив българинът има 28 победи (14 с нокаут). В началото на май Пулев ще навърши 41 години. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР