Брат Пит заяви, че сам пише речите си. Бившият на

...
Брат Пит заяви, че сам пише речите си. Бившият на
Коментари Харесай

Брад Пит: Сам пиша речите си

Брат Пит съобщи, че самичък написа речите си. Бившият на Анджелина Джоли най-накрая завоюва „ Оскар “ за играта си – за най-хубава поддържаща роля, с помощта на превъплъщението си в Клиф Бут в „ Имало едно време в Холивуд “ на Куентин Тарантино. Напоследък Пит впечатлява с изключително остроумните си речи и директно преди 92-то издание на церемонията от „ Vulture “ предадоха, че може би те не са негово дело и артистът е наел експерти, които да му пишат шегите. На аления килим Брад бе интервюиран от „ Variety “ и запитан кой му оказва помощ с подготовката за монолозите си.

„ Сам пиша речите си, само че имам доста занимателни другари, които ми дават ум – комиците Джим Джефрис и Боб Ошак, както и Дейвид Финчър. С моя човек Финчър всяка седмица си разменяме смешки “, разквазва Пит.

Актьорът обаче признава, че не е огромен почитател на ораторството.

„ Знам, че звучи необичайно, поради специалността ми, само че това напълно не е обичаното ми нещо – не съм изключително добър в изнасянето на речи и постоянно се тормозя. Реших, че щом иска ми се постанова да го върша, най-малко да се позабавлявам “, добавя Пит.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР