Браншовата организация отбелязва двоен професионален празник На 1 октомври 2017

...
Браншовата организация отбелязва двоен професионален празник На 1 октомври 2017
Коментари Харесай

Честит професионален празник застрахователи

Браншовата организация отбелязва двоен професионален празник

На 1 октомври 2017 година Асоциацията на българските застрахователи празнува два юбилея – 25 години от учредяването си и 135 години обезпечаване в България.

В АБЗ членуват 28 компании, представляващи над 93% от българския осигурителен пазар и с активи, възлизащи на 3,6 милиарда лв.. От основаването си през 1992 година до през днешния ден асоциацията има водещ принос при основаването на общи политики за развиване на застрахователния бранш, отбрана правата и ползите на сектора, налагане на лоялна конкуренция в бранша и съгласуваност сред застрахователите по въпроси от общ интерес.

Водещото събитие, с което АБЗ отбелязва годишнината си, е юбилейната конференция " Мирен контракт за българските пътища " на 5 октомври 2017 година На форума ще бъдат показани вижданията на виновните институции за действително понижаване на пътните произшествия и ще се потърсят най-ефективните начини за адресиране на казуса благодарение на български и задгранични специалисти.

Асоциацията посреща юбилея си и с нова интернет страница, за което ИНСМАРКЕТ към този момент писа.

По мотив професионалния празник АБЗ показа разбор за развиването на промишлеността през последните 17 години (откакто се води публична статистика за финансовите резултатите на застрахователите). Анализът може да бъде открит в ИНСМАРКЕТ в раздел " Анализи " на уеб страницата.

Като честитим празника на българските застрахователи, им пожелаваме дълъг професионален живот, белязан от триумфи и самопризнание! За доста години!
Още по тематиката 30 Септември 2017 | 56 гола паднаха в първия ден на Турнира по минифутбол за купата на АБЗ 27 Септември 2017 | Българските застрахователи търсят решения за понижаване на пътните произшествия 27 Септември 2017 | Застрахователната асоциация посреща 25-ти рожден ден с освежен сайт
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР