Бръмбари знахари – вече добре познато словосъчетание за всеки, който

...
Бръмбари знахари – вече добре познато словосъчетание за всеки, който
Коментари Харесай

49% успех за бръмбарите знахари

Бръмбари знахари – към този момент добре познато фразеология за всеки, който има интерес към нетрадиционната медицина и особено за читателите на Списание 8. Разказахме за тях в брой 5/2016 година, а в последвалите месеци те обиколиха медийното пространство, предизвиквайки скепсиса на едни и давайки последна вяра на други. Веднага след излизането на броя доста от читателите започнаха да демонстрират интерес към тематиката и взехме решение да им спомагаме да получат бръмбарите, да ги развъдят и да опитат по какъв начин ще им подействат. Ето че малко повече от година и половина по-късно е време да разберем резултата от използването им. Обадихме се на всички 96-има души, чиито координати запазихме, и към този момент можем да обобщим резултатите. Ако и вие желаете да намерите още информация или да споделите своя опит: чакаме ви във фейсбук групата „ Бръмбар баяч в България ".

Нека въпреки всичко напомним в резюме. Към тематиката ни притегли предприемачът Николай Маринов, който описа своята вдъхновяваща история за изцеряването си от тежък дерматологичен проблем, обвързван със запушени потни жлези. Единственото стандартно лекуване за заболяването му били скъпи и мъчителни интервенции, които не давали гаранция за цялостно излекуване. В търсене на решение Николай попаднал на въпросните инсекти и бил прелестно сюрпризиран от резултатите. Не единствено че почувствал съществено облекчение на недоволствата си... а даже косата му си върнала по-тъмния цвят отпреди доста години, свалил диоптрите.



Бръмбарът баяч (Ulomoides dermestoides) идва от Южна Америка, здравното му приложение е познато от дълго време по тези ширини. През последните години провокира същински взрив в Русия, преди да пристигна и у нас. Достига дължина 5 мм и широчина 1,5 мм, развъжда се доста бързо.

Хората, решили да „ потърсят неговата помощ ", си отглеждат бръмбарчетата и след това... би трябвало да ги гълтат живи, тъй като веществата, отделяни от коремните им жлези, единствено по този начин резервират действието, до момента в който стигнат до организма. Умирайки, дребните животинки изпускат отровата си, която е ефикасна при псориазис, онкологични болести и доста други недоволства.

Според здравословното положение се гълтам друг брой знахарчета. Приемът е по един и същи метод - бръмбарите се изсипват в чаша и се заливат с два пръста айрян или се слагат в празни лекарствени капсулки, които се намират в множеството аптеки. Пият се заран на празен корем, най-малко 30 минути преди закуската. Първия ден се гълта един бръмбар, втория – два, и така нататък При леки болести като грип или просто за профилактика знахарят се пие прогресивно всеки ден, като след 30-ия ден стартира назад преброяване. Така цялата процедура продължава 60 дни. При тежки болести като рак бръмбарът също се пие прогресивно, само че противоположното преброяване стартира чак след 70-ия ден и по този начин лекуването продължава 140 дни.

БРЪМБАРИ Пожарна охрана ТЕЛЕФОНА

И по този начин, ето ни повече от година по-късно. От 96-имата, които сме записали, повече от половината ни дадоха отговор и се съгласиха да споделят мнението си: 55-има са се решили да ги употребяват и отгледали задоволително на брой животинки, с цел да стартират приема.

Сериозно усещане ни направи извънредно дребният брой на хората, споделили, че пиенето на бръмбари им е навредило (едва трима, или единствено 5,4% от всички). Двама от тях се оплакаха от стомашни киселини по време на приема на бръмбарчетата, една от дамите усетила стягане в гърлото. Като цяло казусът бил в това, че защото са живи, ѝ е било мъчно да ги гълтам. Третият човек, за който бръмбарите се оказали отрицателен фактор, се опитвал да пребори проблемите с дебелото си черво, само че вместо това развил псориазис. Разбира се, той напълно не е убеден дали тъкмо животинчетата са му се отразили отрицателно, или имат значение другите медикаменти, които е приемал.

А ето и по-добрата вест. Физическо или прочувствено усъвършенстване са изпитали 49,1% от интервюираните! Решихме да ги разделим в тези две категории, защото някои хора не са излекували заболяването си, само че като цяло се усещат по-жизнени и стимулирани или виждат усъвършенстване в тонуса си. За разлика от тях тези, при които се регистрира физически позитивен резултат, имат усъвършенстване в диагнозата, доказано от скорошни проучвания.



Направи ни усещане и нещо друго: съвсем всички, които ни зарадваха с позитивен резултат, са спазвали и другите основни условия, за които описа Николай – да не одобряват алкохол и да не пушат.

Важно е да отбележим, че всички от този раздел ни описаха, че са съчетавали приема на бръмбарчета и с някакво друго лекуване – някои се доверяват на различна медицина, а други – на стандартната. Повечето онкологично заболели хора, с които се свързахме и при които е имало резултат, са комбинирали приема на бръмбарите знахари с химиотерапия.

Някои разказваха за странични резултати... единствено че положителни. В значително от случаите хората се похвалиха, че им е потъмняла към този момент побелялата коса!



ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ

Една жена показа, че като се изключи че гълтам нужния брой животинчета всяка заран, посещава енергийни места на България, откъдето организмът ѝ черпи мощ, с цел да се пребори с рака. За две седмици е пътувала в Бразилия при познатия на читателите ни Жоао де Деус, след което, с цел да не загуби получената сила, почнала да търси центрове на силата у нас. Едно от местата, които е посетила, е село Крибул, където отишла също при различен от известните герои на Списание 8 – баба Юлия (брой 5/2015). Няколко месеца по-късно ракът е съвсем надвит. През този интервал тя е приемала и обичайните медикаменти. Жената обаче счита, че сигурно бръмбарчетата са били основен детайл от позитивното развиване, тъй като преди тях приемала същите лекарства, само че усъвършенстване нямало.

А в случай че би трябвало да отидем назад в лоното на стандартната медицина... изключително впечатляващо беше, че в листата ни имаше професор, освен това доктор! Проф. доктор Диана Йонова два мандата е началник на Университетския клиничен център по диализа към софийския Медицински университет. Тя беше извънредно предизвикана от концепцията за бръмбарите знахари като в допълнение различно лекуване, когато пристигна в редакцията, с цел да ни помоли за няколко от животинките. За разлика от останалите хора, тя не идваше, с цел да потърси помощ за себе си, а с цел да има от бръмбарчетата, тъй като като доктор доста добре знае, че в тежък миг от време на време вярата идва от най-неочаквани направления.

Сега ни описа и развиването: проф. Йонова ги развъдила бързо и към този момент имала шанса да ревизира резултата от тях. Първо ги дала на дъщерята на своя съученичка, млада жена, диагностицирана с раково заболяване. След 2-3 месеца в композиция с стандартната терапия тя се усеща доста по-добре. Облекчил се и анемичният є синдром.

После дала от бръмбарчетата и на своя колежка доктор, диагностицирана с карцином на гърдата. След месец банкет обаче поради интервенция се наложило да спре и по този начин и не станало ясно дали има резултат. Като цяло проф. Йонова е уверена, че знахарите в действителност биха могли да бъдат потребни и може би най-много при комбинирана терапия с обичайни лекарства. Тя добавя, че и самовнушението играе известна положителна роля, която не трябва да се омаловажава в холистичния метод към лекуването на болесттите.



ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО

Друга наша събеседничка пък описа, че се е въодушевила от бръмбарите, само че по по-различен метод. Тя се отказала от химиотерапията, която не давала резултат, и почнала да приема знахарите, преди да забележи, че я въодушевява... тяхната организация като общество. Забелязала какъв брой са систематични и когато да вземем за пример бъдат преместени в нов аквариум, намират метод да възстановят остарелия си ред за не повече от седмица. Сподели, че животинките ѝ оказват помощ психически, трансформирайки я в по-организиран човек. Тъй като ги комбинира с самостоятелна психоанализа, споделя, че помощта, която бръмбарчетата ѝ оказват, е тъкмо това, от което се е нуждае.

Може би най-оригинална беше историята за майката на 9-годишно момче, която скрито пъхала бръмбарчета заран в чашата му със сок и той бил уверен, че са хапчета. При хлапето казусът бил, че имало доста слаба имунна система и боледувало освен постоянно, само че и съществено, даже на няколко пъти влизало в болница поради затрудненията на най-обикновен грип. Жената следила забележителна смяна, защото от декември 2016-а до август (когато организирахме разговора) синът ѝ не се разболял нито един път! Момчето обаче на 30-ия ден забелязало движещи се краченца в сока си и схванало, че не пие медикаменти, а животни. От гадност не се съгласило да продължи нататък.

Разбира се, напълно не всички споделят, че знахарите са им се отразили добре. 45,5% от опиталите не са усетили нито усъвършенстване, нито утежняване в положението си. Някои отдаваха това развиване на обстоятелството, че не са спирали да пушат цигари и да пият кафе. Други смятаха, че може би тяхното заболяване не се въздейства от бръмбарите. Трети имаха вяра, че няма резултат, тъй като не са ги вземали постоянно. Останалите пък отдаваха неналичието на резултат на това, че сходно на всяко друго лекарство, и бръмбарите не въздействат на всекиго...

Например една дама, подхванала 30-бръмбаровия курс, не съумяла да усъвършенства диабета си. Според нея повода е, че не е серпантина цигарите и кафето. Тя обаче не смяташе приема на знахарчетата за изцяло безуспешен, защото беше забелязала, че зимата, в която се лекувала, не се разболяла нито един път, за разлика от сътрудниците си, които падали жертва на съвсем всеки вирус.

И по този начин, обобщението оставяме на вас. Отново желаеме да подчертаем, че никога не предлагаме на никого пиенето на бръмбари знахари. Ние просто вършим своята работа: да демонстрираме опита и да търсим истината.

Автор: Александра Зидарова
Материалът е оповестен в бр. 12/2017 на Списание 8.

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР