Бракоразводното дело на Брад Пит и Анджелина Джоли се проточва

...
Бракоразводното дело на Брад Пит и Анджелина Джоли се проточва
Коментари Харесай

Кой си позволи да заплашва Брад Пит

Бракоразводното дело на Брад Пит и Анджелина Джоли се проточва към този момент няколко години, а с изключение на децата си, двамата не могат да поделят и огромното имущество, което имат. В ябълка на раздора пък се трансформира френската винарна Шато Миравал, за която стана ясно, че актрисата си е разрешила да продаде своята половина без разрешението на към момента законния си по документи брачен партньор.
 Анджелина Джоли пред The Wall Street Journal - искрено за следствията от развода с Брад Пит, Холивуд и бъдещите си проекти
Напуска ли Холивуд Анджелина Джоли

И по какъв начин възнамерява живота си след развода с Брад Пит

В момента звездата от " Имало едно време в Холивуд " води правосъдна борба с съветския милионер Юрий Шефлер, с който Анджелина подписа договорката, за връщане на цялата благосъстоятелност върху винарната.цели да оспори продажбата за 64 милиона $ заради обстоятелството, че той не е дал единодушието си за реализирането й.

В документите по делото артистът и юристите му настояват, че откакто афишира обществено, че е придобил компанията Nouvel, с която Джоли подписва контракт, Шефлер стартира да изисква срещи с двамата поради тяхното " партньорство ". Той даже е бил заплашван и се е почувствал заплашен, че нещо неприятно може да му се случи, в случай че не окаже подпомагане, написа The Sun.
 Снимка 612225

От документите става ясно още, че руснакът многократно е упорствал за срещи с артиста и когато желанието му да дискутират бизнес начинанията не е било задоволено, той си е разрешавал да " подхваща персонални дейности " и безусловно да го тормози.
 Анджелина Джоли и Брад Пит - за раните след раздялата искрено пред Vogue
Анджелина Джоли искрено за раните след раздялата с Брад Пит

Колко сложен е животът на фамилията

През 2022 година Брад Пит заведе дело срещу Анджелина Джоли за това, че си е разрешила да продаде своя дял на холдинга на Шефлер. След това пък Шефлер заведе дело против артиста за нанесени вреди на стойност 350 милиона $. Според юристите на артиста, руснакът просто е желал да си направи реклама и с неговото име, само че нещата съществено загрубяха.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР