Брад Пит, който е сред най-големите потребители на очила, напоследък

...
Брад Пит, който е сред най-големите потребители на очила, напоследък
Коментари Харесай

Топ 5 на очилата 2020

Брад Пит, който е измежду най-големите консуматори на очила, в последно време страхливо се похвали, че сбирката му към момента може и да не е като тази на Елтън Джон, само че в нея има забележителни модели. А някои от аксесоарите на великия музикант, който има към 500 вариации на тематика, оживяха и в биографичния филм „ Рокетмен “, в който чудесно влезлият в кожата му Тарън Еджертън ги сменяше във всеки идващ кадър. Актуалните трендове в жанра не са чак толкоз скандални, само че са задоволително екстравагантни, с цел да възбудят модерно пристрастености.  „ Суетата от дълго време е стигнала до висотата на очилата. Те обаче са доста по-значими за визията в съпоставяне, да речем, с чантата. Очилата допълват и оформят лицето и излъчването. Просто са прекомерно запаметяващи се, с цел да бъдат подценени “, разяснява специалистът от „ Квят “ Павел Цветков. И напомня, че неуместно определената рамка може да предизвика отрицателен резултат, а добре „ изчислените “ форма и цвят както на диоптричните, по този начин и на слънчевите очила, са знак на прецизен усет, респектиращ обществен статус и непрекъсната грациозност.  

Нова геометрия

Квадратни, осмоъгълни и всевъзможен различен тип геометрични форми елементарно ще се трансфорат в грабващ погледа детайл от вашия персонален жанр през 2020 година. Знаменитостите към този момент приспособиха този постоянно срещан на котешката пътека тренд.  Дръзката визия, която оферират доста от рамките за новия сезон, ще ви направи една концепция по-различни от нормалното, само че и много по-шик. Dare to wear – посмей да носиш. 

Котешки форми

Те още веднъж са тук, с цел да останат за дълго поради неповторимата им форма, която издължава лицето и акцентира скулите. През 2020-а cat-eye моделите са още по-фънки от преди: класиката се радва на ъпдейт в ярки цветове, неповторими финиши и дръзки елементи.

Sassy Glitter

Рамките с декорации са от огромните акценти 2020. Екстремно блестящи, моделите с разнообразни glitter детайли ще се трансфорат в бърз, елементарен и занимателен метод да освежите визията си и да добиете оня характерен холивудски искра, който в никакъв случай не излиза от мода. Кристалите и брокатът сигурно ще ви създадат елементарно отличаващи се.

Hide&Seek

Oversized рамките са по-големи от всеки път. Перфектно опрощение да пропуснете утринния грим, те са обичани на фешънистите по целия свят. Придават доза тайнственост и са най-красивото и практично решение, на което може да заложите тази година.

Двоен мост

Лесно е да харесаш модел очила с двоен мост. Този нов прочит на класическия „ летец “ идва напряко от котешката пътека в миналите седмици на модата, където горната част на моста бе интерпретирана по доста разнообразни способи.

Old but Gold

Да носим една и съща рамка години наред ни прави заложници на един и същи тренд. Не се опасявайте да пробвате нови/стари течения в модата. Хубавото е, че също като при шит по поръчка костюм евъргрийн моделите са нещо, на което постоянно може да заложите. Модата се повтаря, тъй че не би трябвало да изпитвате терзания, в случай че харесате модел от ранните сезони на „ Приятели “. Имайте поради, че екстравагантните форми и дръзките цветове не са за всеки. Малцина са тези, които могат да си разрешат да носят блестящо алена рамка... Не споделяме, че пречи да експериментирате с авангарден жанр, само че следете добре реакциите на близките. Нестандартен модел би отивал повече на цялостна фънки визия. Дрескодът в офиса също има значение. А в случай че бизнес кодът въпреки всичко изпълва по-голямата част от деня ви, а в свободното си време обичате да разпускате в неофициална среда, очилата за офиса нямат място в нощния клуб за събота вечер.

 Да съобразите рамката с главния стайлинг, натрапен във компанията ви, е не просто целесъобразно, а наложително. Компанията ви държи на строго офис облекло? Артистичните овални рамки може би няма да се впишат толкоз... Ако обаче имате подобаваща за freelancer задължения специалност, ексцентричен модел би подчертал върху изобретателния ви натюрел.







 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР