Брад Пит и Дженифър Анистън са били забелязани заедно във

...
Брад Пит и Дженифър Анистън са били забелязани заедно във
Коментари Харесай

Бомба! Какво правят Брад и Дженифър

Брад Пит и Дженифър Анистън са били видяни дружно във Франция. Техните фенове от дълго време таят очаквания, че двойката ще се събере  и май този път няма да останат излъгани.

Джен е във френската столица, поради фотосите на „ Убийство на яхтата “ – втора част. По думите на неназован източник на In Touch връзките сред актьорите са повече от положителни, само че те не желаят да ги обявяват.

" От време на време излизат на открито, вечерят в някое кафене или вървят на уроци по изобразяване. Но през множеството време те са доста дискретни. Когато Джен работи, Брад се занимава с нещо свое ", споделя вътрешният източник.

Най-често преглежда творби на изкуството в разнообразни музеи. Твърди се, че надалеч от шума и суетата на Холивуд двамата просто се любуват на времето си дружно и са възнамерявали да прекарат цели шест месеца дружно. Те просто ще " видят какво ще се случи ".

Говори се, че Дженифър Анистън даже е била в замъка Миравал в Южна Франция. Брад към този момент има единствено половината от парцела, като се твърди, че някогашната му брачна половинка Анджелина Джоли (46 г.) е продала своя дял на съветски бизнесмен.

Източникът на изданието е безапелационен, че Брад е дошъл във френската столица особено, с цел да бъде покрай Анистън по време на нейната командировка. Двойката е отседнала в луксозен апартамент в хотел Four Seasons, който коства към 25 хиляди $ за една нощ. Дженифър Анистън и Брад Пит бяха женени 5 години – от 2000-а до 2005 година

Разделиха се, тъй като Брад се събра с Анджелина Джоли

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР