Brabus отново „посегна“ на последното поколение AMG E63S, като доработи

...
Brabus отново „посегна“ на последното поколение AMG E63S, като доработи
Коментари Харесай

Brabus „напомпа“ AMG E63S до 900 конски сили

Brabus още веднъж „ посегна “ на последното потомство AMG E63S, като доработи лимузината и съумя да усили мощността ѝ до близо 900 конски сили. За задачата експертите от Brabus са нараснали размера на мотора от 4.0 литра до 4.5 литра. Поставени са още по-големи бутала, особено направени биели, както и колянов вал. Допълнително са сложени и по-големи турбини с налягане от 1.4 бара.
`Brabus

В приключен тип, моторът съумява да съобщи 888 конски сили до четирите гуми, както и оптимален въртящ миг от 1250 нютон метра. Все отново в името на сигурността, от Brabus са лимитирали въртящия миг до „ единствено “ 1050 нютона. Благодарение на измененията, лимузината се изстрелва до 100км/ч в границите на 2.9 секунди.

`Brabus

Продължавайки с числата, немската компания загатва, че ускорението до 200км/ч лишава 9.7 секунди, а това до 300км/ч тъкмо 23.9 секунди. Ако продължите да натискате газта, скоростомерът ще се спре на 330 км/ч, с цел да резервира гумите. Те са дело на Continental и са в размер от 21 цола начело и 22 цола откъм гърба. Окачването също е модифицирано и е с 20мм по-ниско от общоприетото, до момента в който външните промени са сведени до най-малко.
`Brabus

Традиционното лого на компанията е заменило това на Mercedes на съвсем всички вероятни места. Решетката е получила нови отвори за изстудяване, а в долната част на предната ризница е инсталиран и карбонов сплитер. Задницата се е сдобила с по-„ сериозен “ дифузьор, както и дребен спойлер над капака на багажника.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР