Бойци от Чеченската република унищожиха позициите на Въоръжените сили на

...
Бойци от Чеченската република унищожиха позициите на Въоръжените сили на
Коментари Харесай

Кадиров: Чеченци унищожиха позиции на ВСУ

Бойци от Чеченската република унищожиха позициите на Въоръжените сили на Украйна в село Наумовка, което принуди съперника да избяга. Това написа ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров в канала си в Telegram, представен от ТАСС.

Според него врагът е очаквал да отбрани този регион, а по-късно да се придвижи още по-далеч.

" Плановете обаче се трансформираха трагично след няколко точни попадения на голямокалибрени снаряди. Казано по-просто, той избяга, оставяйки след себе си няколко гранатомета, патрони и други оръжия, които ще продължат сполучливо да служат в ползите на чеченските елементи ", написа Кадиров.

Той добави, че подобен резултат е реализиран с общите старания на отряди чеченски бойци.
 Русия не стопира с ракетните удари по Украйна Обновена
Русия не стопира с ракетните удари по Украйна

Поредна безсънна нощ

" Съвместната работа на минохвъргачен екипаж и умел щурмови отряд дава извънредно позитивен резултат при унищожаването на огневи позиции на съперника. окръг на Чеченската република Рустам Агуев, дружно с военния личен състав от батальона " Западно-Ахмат " на Министерството на защитата на Руската федерация, ясно ни показва успеваемостта на тази тактика. Благодаря на Рустам Агуев и всички наши бойци за ефикасните и ползотворна работа ", сподели регионалният началник.

Руските сили са унищожили 16 немски танка " Леопард ", което е 100% от тези бронирани машини, доставени на Украйна от Полша и Португалия. Това рапортува по-рано в понеделник съветският министър на защитата Сергей Шойгу. 

Той посочи, че съветските въоръжени сили не престават дейно да нанасят вреди на съперника, което доста понижава неговия нападателен капацитет.
 Украйна: Руските войски нападат в
Украйна: Руските войски нападат в " яростни боеве "

Тежки летни сражения

По негови думи от 4 юни насам общо украинските сили са изгубили към 2500 единици друго въоръжение във всички посоки. В допълнение, през последния месец съветските сили за противовъздушна защита са прехванали 158 ракети от американската реактивна системи за залпов огън HIMARS, както и 25 крилати ракети Storm Shadow.

Противникът не е постигнал задачите си в нито един от секторите на фронта, което свидетелства за уменията на съветските бойци и за " явно прекомерно високите упования от по този начин рекламираните западни оръжия ", акцентира Шойгу.

Украинските сили употребяват немски " Леопард " `-и, откогато започнаха контранастъплението си на 4 юни. Руското министерство на защитата неведнъж е съобщавало за унищожаването на такива танкове.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР