Бойните спортове продължават да страдат от липсата на достатъчно професионализъм

...
Бойните спортове продължават да страдат от липсата на достатъчно професионализъм
Коментари Харесай

Отстраниха съдия от UFC по подозрения, че е бил пиян на 271-вото издание на турнира

Бойните спортове не престават да страдат от неналичието на задоволително професионализъм у съдиите, само че, до момента в който едни показват елементарна липса на фокус, други злоупотребяват с чашката. Това се счита, че е и повода Робърт Александър да бъде отхвърлен от служба след последните си прояви на UFC 271, научихме от Boec.bg.

Съдията получи наряд за две от основните срещи в картата, като и в двата случая решенията му за крайното точкуване противоречаха радикално на оценките на неговите сътрудници.

Първо той реши, че Кейси О'Нийл не е доминирала напълно над Роксана Модафери, макар че всички се убедиха в противоположното. Другите трима съдии коригираха мнението му и надалеч по-логично присъдиха триумфа на О'Нийл.

След това Александър стори същото в мача на Андрей Арловски против Джаред Вандера. Беларусинът стори всичко належащо, с цел да преодолее съперника си, само че рефера като че ли гледаше различен мач, без значение от обстоятелството, че бе единствено на метър от събитията и то в самия осмоъгълник.

Дейна Уайт незабавно е издал заповед Робърт Александър да бъде отхвърлен за неопределен срок, до момента в който тече инспекцията дали е пил алкохол по време на осъществяването на служебните си отговорности.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР