Бойната авиация на Руските военно-космически сили проведоха тренировка за парада

...
Бойната авиация на Руските военно-космически сили проведоха тренировка за парада
Коментари Харесай

Руската бойна авиация проведе тренировка за парада по случай Деня на победата

Бойната авиация на Руските военно-космически сили организираха подготовка за парада по случай Деня на успеха на 9 май в Москва, оповестява ТАСС. В тържествен строй над столицата и Червения площад прелетяха 74 машини.

 © БГНЕС
В тренировките тази година не взеха присъединяване изтлебители от пето потомство Су-57.

В небето над Москва прелетяха разнообразни бойни вертолети, измежду които Ми-28НМ, Ка-52 и Ми-35, стратегически бомбардировачи Ту-95МСМ и Ту-160, както и група бомбардировачи Ту-22МЗ и Су-34.

Гражданите и гостите на Москва можеха да видят военнотранспортни самолети Ил-76, четворка изтребители МиГ-31, изтребители МиГ-29 и Су-24.

В строй прелетяха и аеробатическите авиационни групи „ Витязи “ със Су-30 СМ и „ Стрижи “ с МиГ-29.

Над столицата прелетя и аероплан за далечно радиолокационно разузнаване А-50. Тренировката на авиацията беше приключена от група щурмовици Су-25, които изрисуваха цветовете на съветския трибагреник в небето.
 Самолет Ил-76 показва зареждане с гориво на във въздуха на бомбардировач Ту-95  Бомбардировачи Ту-95  Бомбардировачи Ту-95  Су-34  МиГ-31  Комплекс за радиолокационно разузнаване А-50  Бойни вертолети Ка-52  Бомбардировачи Су-34 и многоцелеви изтребители Су-30
На парада на успеха в Москва на 9 май по Червения площад ще минат над 130 единици техника, като колоната по традиция ще бъде ръководена от танка Т-24-85, знак на успеха. В парада ще вземат участие и над 13 600 военнослужещи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР