Бойко имаше възможността да бъде покрай дядо ми доста години

...
Бойко имаше възможността да бъде покрай дядо ми доста години
Коментари Харесай

Жени Живкова: Чуваме се с Бойко по празници

„ Бойко имаше опцията да бъде около дядо ми много години и може би е възприел неговото по-свободно държание, когато е измежду хората, различен е въпросът кой по какъв метод го прави ", показа в " Тази неделя " Евгения Живкова. Внучката на Тодор Живков посочи, че двамата с сегашния министър председател се чуват по празниците, с цел да си честитят, само че нямат време за повече другарство. Както се знае, Борисов бе персонална защита на тогавашния Първи по времето, когато той бе съден. Самата Жени Живкова добре познава Борисов оттогава и вижда в премиера някои похвати, взети от маниера на дядо й.

" Не съм се уморила да ме свързват с името на дядо ми Тодор Живков, въпреки и да считам, че съм се построила отвън неговата фамилия ", сподели още внучката на последния комунистически началник на България. Според нея името дори й е пособие за развиването на кариерата й след измененията, тъй като е привличало внимание. Сега тя е дизайнер на облекла и работи дружно с щерка си Андреа Стефанова.

Жени Живкова направи и паралел сред предишното и демократичните промени: „ Не считам, че по времето на социализма не е направено нищо, в противен случай издигнати са автомагистрали и фабрики, които бяха разграбени след измененията. И след измененията има позитивни неща, като влизане в Европейски Съюз да вземем за пример и други “.

Винаги с леви възгледи, Жени не е приемала да е част от политически партии и придвижвания, тъй като желае цялостна смяна. Според нея е неточност, че Сергей Станишев към този момент няма място в Националния съвет на Българска социалистическа партия. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР