Бойко Борисов ще изчака некоалиционните партньори да ударят електоралното дъно

...
Бойко Борисов ще изчака некоалиционните партньори да ударят електоралното дъно
Коментари Харесай

Зафиров от БСП каза кога Борисов ще дръпне шалтера

„ Бойко Борисов ще изчака некоалиционните сътрудници да ударят електоралното дъно и тогава ще дръпне шалтера “. Това сподели зам.-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров по БТВ. 

Според него ротацията ще се случи.

„ Това ръководство ще успее да оцелее, това завъртане ще стане. По една елементарна причина - през годините всеки, който се е докосвал до ГЕРБ в ръководството, след това нормално изчезва в политическото пространство. Съдейки от последните социологически изследвания, ПП-ДБ все още не са стигнали електоралното си дъно. Докато Борисов не се увери, че това дъно е стигнато, най-вероятно няма да скапе това ръководство, което несъмнено носи голям негатив, изключително на Политическа партия “, сподели още Зафиров.

Няма ги Реформаторския блок, НФСБ, „ Воля “, „ Атака “,  добави той.

„ За страдание, по-големи са възможностите да продължи това порочно ръководство. Ако в този момент има служебно държавно управление, то ще бъде доминирано от ГЕРБ – в случай че погледнете кръга от тези, от които президентът да избира за длъжностен министър председател. По новата конституция, те са доминирани от ГЕРБ “, добави Зафиров.

Той разяснява и ДПС.

„ Нищо свястно не може да се роди в този парламент оттук насетне без присъединяване на ДПС “, сподели Зафиров.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР