Бойко Борисов ще бъде този, който ще пропука тази сглобка

...
Бойко Борисов ще бъде този, който ще пропука тази сглобка
Коментари Харесай

Човек на Радев хвърли сензация, каза кой ще пропука сглобката

Бойко Борисов ще бъде този, който ще пропука тази сглобка сред " Продължаваме промяната-Демократична България " и ГЕРБ-СДС. Това предвижда пред бТВ някогашният представител на служебния кабинет Антон Кутев.

„ Съмнявам се държавното управление да изкара 200 дни. Трябва бързо да се вършат промени, а досега даже една не е декларирана. Сглобката сред ръководещите се пропуква от вътрешната страна. Миналият път Политическа партия сами се смъкнаха “, добави той.
-->
По думите му това, че основния секретар на Министерство на вътрешните работи се назначава от президента е смяна от времето на ГЕРБ. „ През 2014 година Борисов бе министър председател. Законопроектът е импортиран от депутати на ГЕРБ “, сподели Кутев.

Той уточни, че единственото нещо, което държавното управление е поело като поредна политика е това, което се казвало в записите от съвещанието на Политическа партия за измененията в Министерство на вътрешните работи.

„ Не бих споделил, че Румен Радев има упоритост да взе участие в локалния избор. Много хора ще желаят да се закичат на ревера на Радев, с цел да бъдат подкрепени “, сподели Кутев.

По думите му президентът няма механизъм, с който да поддържа който и да е.

„ Не считам, че е тръгнал към политически план. В момента той е президент и извършва тези си пълномощия “, безапелационен бе Антон Кутев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР