Бойко Борисов похвали досегашния кмет на Ловеч Корнелия Маринова и

...
Бойко Борисов похвали досегашния кмет на Ловеч Корнелия Маринова и
Коментари Харесай

Бойко кара наред на предизборна среща: Изгаври се с Корнелия, Киро, Васил Терзиев

Бойко Борисов похвали досегашния кмет на Ловеч Корнелия Маринова и забрани тя да се загатва с неприятно. " Освен за името ѝ. Че ми припомня за друго… ". Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов показва претендентите за кметове и общински съветници на ГЕРБ в Ловеч, както и в градовете от региона Тетевен, Троян, Луковит, Априлци, Угърчин, Ябланица, Летница.

„ За времето си Корнелия тя свърши доста работа. Но ГЕРБ би трябвало да се обновява, да се развива, и ни трябват нови, по-свежи, с повече хрумвания лица ", изясни Борисов. Той призна, че макар настояването му, че 3 мандата са доста за един кмет, ГЕРБ се е оказала неопитен с втори ешелон в партията.

Затова водачът на ГЕРБ прикани младежките структури на партията за 4 години всеки кмет да постанова по един човек за запас. " Ако работи добре, няма да ви санкционирам. Гледам, виждам, от мен по-добър за министър председател няма. Както и да го виждам. Иска ми се, но… Разбира се би трябвало да се майтапим понякога “, сподели той.

" Дадем ли добър резултат, потвърдим ли си водещата роля, ще си приказваме повече с сътрудниците, ще потвърдим своята тежест ", сподели той по отношение на локалните избори.

" Тука са от Скравена, от лагерите, в София претендентът за кмет е внук на Държавна сигурност. Аз не знам хората, старите от Съюз на демократичните сили, по какъв начин го одобряват това нещо. И ГЕРБ не го одобряваме ", избухна Борисов.

" Вие представяте ли си да се бях изтъпанил тука преди две години и да кажа, че ще има цех за електрически автомобили? Какво щяхте да ме извършите? Сега виждам - стъкло, кмете, какви ми приказваш? Фотоволтаици, с един надзирател работно място, това си причинихте Ловеч. Ама няма митинги, няма... Мъчно ми е, тъй като съм влагал във всяко едно нещо сърце и душа “, разяснява Борисов обещаната от Кирил Петков инвестиция, която локалните чакат.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР